Financial Freedom
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 60
- Бали
- 878
Financial Freedom не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я особисто взагалі не думаю що тут є бодай хтось на цьому форумі, хто цілеспрямовано брав кредит з метою його не повертати. І впевнений що більшість з нас намагалось платити до останнього. І платило. Але в якийсь момент наступає крайня точка, яка приводить нас і на цей форум в тому числі. Плюс до всього, сьогодні — маємо що маємо.Я і не думаю, що автор теми брав, щоб кинути. А такі питання «а що буде?» виникають у більшості, мабуть.
Але ще я впевнена, багато людей не думають про майбутнє. І такі поради чи роздуми про майбутнє можуть бути дуже корисними.
Я оформляв кредитні картки задовго до війни, і у всіх договорах чітко було прописано — "форс-мажор, військовий стан — ніхто нічьо не плате". А зараз вони попідвипердом перекрутили все, і типу "ми нічьо не знаєм, давай плати". Там військовий стан, там не такий вже і військовий. Я коли підписував договори, то не розраховував що залишусь без роботи в один момент, і що на вулиці мене будуть ловити "захисники".
Тому пропоную остаточно залишити морально-етичні оцінки, прогнози і повчання, і просто відповісти людині по суті. З урахуванням нинішніх реалій)