Не платити після суду по виконавчому провадженню

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Я і не думаю, що автор теми брав, щоб кинути. А такі питання «а що буде?» виникають у більшості, мабуть.
Але ще я впевнена, багато людей не думають про майбутнє. І такі поради чи роздуми про майбутнє можуть бути дуже корисними.
Я особисто взагалі не думаю що тут є бодай хтось на цьому форумі, хто цілеспрямовано брав кредит з метою його не повертати. І впевнений що більшість з нас намагалось платити до останнього. І платило. Але в якийсь момент наступає крайня точка, яка приводить нас і на цей форум в тому числі. Плюс до всього, сьогодні — маємо що маємо.

Я оформляв кредитні картки задовго до війни, і у всіх договорах чітко було прописано — "форс-мажор, військовий стан — ніхто нічьо не плате". А зараз вони попідвипердом перекрутили все, і типу "ми нічьо не знаєм, давай плати". Там військовий стан, там не такий вже і військовий. Я коли підписував договори, то не розраховував що залишусь без роботи в один момент, і що на вулиці мене будуть ловити "захисники".

Тому пропоную остаточно залишити морально-етичні оцінки, прогнози і повчання, і просто відповісти людині по суті. З урахуванням нинішніх реалій)

Я і не думаю, що автор теми брав, щоб кинути. А такі питання «а що буде?» виникають у більшості, мабуть.
Але ще я впевнена, багато людей не думають про майбутнє. І такі поради чи роздуми про майбутнє можуть бути дуже корисними.
Звісно корисно дізнатися. Колись і мфо по судах не бігали та достатньо було викинути сімку та знести напис.

Я оформляв кредитні картки задовго до війни, і у всіх договорах чітко було прописано — "форс-мажор, військовий стан — ніхто нічьо не плате"
Серйозно?) у вас в договорах таке було? Я, чесно, їх не читала)
Ну і про все, що відбувається зараз, не думала)

А ви не думали що буде з вами якщо країну не втримають і сюди свинособаки прийдуть? Я б на вашому місці задумався б.
Всі про над цим задумувались. А закарпатці тим більше, наш регіон всю історію "з рук в руки".

Серйозно?) у вас в договорах таке було? Я, чесно, їх не читала)
Ну і про все, що відбувається зараз, не думала)
Так, у довоєнних кредитних договорах є щось типу що якщо наступає форс-мажор (війна, військовий стан, стихійне лихо), то на час дії цього форс-мажору виконання зобов'язань призупиняються. Не згадаю дослівно, але я це не придумав)

А в результаті маємо навіть блокування зарплатних карток військовим...

Всі про над цим задумувались. А закарпатці тим більше, наш регіон всю історію "з рук в руки".
Не потрібно тут вже розповідати і розділяти. Бачили скільки за кордоном закарпатців. Бісите...

Financial Freedom доречі, трохи розкажу про суди, ви мабуть не стикалися ще, або не замислювалися. По факту ми розглядаємо у суді можливість стягнення грошових коштів, але договір не визнається винонаним, банк не списує ці кредити, і кредитори продовжують вимагати його сплату.

Financial Freedom доречі, трохи розкажу про суди, ви мабуть не стикалися ще, або не замислювалися. По факту ми розглядаємо у суді можливість стягнення грошових коштів, але договір не визнається винонаним, банк не списує ці кредити, і кредитори продовжують вимагати його сплату.
З судами доречі стикався, з їхньою архаічністю совдеповською. Та і форум читав то в курсі, що навіть після виграних судів вони продовжують капати на мозги. І по суті виграний суд — це просто можливість уникнути виконавчого провадження, а з ним блокування та арештів. Поправте, якщо неправий)

З судами доречі стикався, з їхньою архаічністю совдеповською. Та і форум читав то в курсі, що навіть після виграних судів вони продовжують капати на мозги. І по суті виграний суд — це просто можливість уникнути виконавчого провадження, а з ним блокування та арештів. Поправте, якщо неправий)
Умовно так. Я маю суди. Один виграний інший чекаю на рішення.. сьогодні річниця, доречі

Назад
Угорі