Не отримую відповіді від виконавця

• Автор теми Автор теми Netti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 127

Netti

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
6
Бали
853
Netti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підкажіть що в моєму випадку робити?
Ситуація наступна : написала виконавцю ,щоб вона дала актуальний рахунок на оплату боргу і в 4 день не отримую відповіді 🤷‍♀️

Доброго дня. Підкажіть що в моєму випадку робити?
Ситуація наступна : написала виконавцю ,щоб вона дала актуальний рахунок на оплату боргу і в 4 день не отримую відповіді 🤷‍♀️
1. Подзвонити і запитати.
2. Відкрити дію -> Виконавчі провадження -> Постанова про стягнення з боржника основної винагороди

По рахунку я не можу оплачувати частинами а тільки повну суму боргу .
По якому рахунку? Рахунку виконавця/виконавчої служби чи стягувача? І звідки така дезинформація, що не можете частково оплатити? Якщо рахунок стягувача, то по ньому взагалі нічого не можна платити, щоб не платити двічі!

4 день не отримую відповіді
Виконавці придумали строк 10 календарних чи робочих (хто як) днів для надання відповідей на заяви. Я подаю запити на інформацію (там 5 робочих днів згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації"), виконавці бісяться, але відповіді швидко дають.

Останнє редагування:
По якому рахунку? Рахунку виконавця/виконавчої служби чи стягувача? І звідки така дезинформація, що не можете частково оплатити? Якщо рахунок стягувача, то по ньому взагалі нічого не можна платити, щоб не платити двічі!

Виконавці придумали строк 10 календарних чи робочих (хто як) днів для надання відповідей на заяви. Я подаю запити на інформацію (там 5 робочих днів згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації"), виконавці бісяться, але відповіді швидко даютВ прива

В приват 24 є реквізити виконавця . Кожного місяця я оплачувла на них певну суму ,в зараз там тільки можна оплатити всю суму боргу

а в чому проблема створити платіж за цими реквізитами на довільну суму?

Те що, не можна оплатити там декілька тисяч ,а треба повністю погасити суму боргу
Як не можна? Ніколи не чув про таке. Програма "не пускає" іншу суму платежу? Сплатіть через касу банку, якщо мобільний додаток збоїть.

«тільки вся сума для погашення »
Можна платити через термінал, картку, по реквізитам (вказуючи призначення платежу, платіж за ВП і №) будь якими сумами як заманеться, або і через касу банку, взагалі не розумію в чому проблема? (головне зберігати квитанції)

ну або збирайте всю суму, як збереться то оплатите) інфляція... самі розумієте

Назад
Угорі