Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1. Подзвонити і запитати.Доброго дня. Підкажіть що в моєму випадку робити?
Ситуація наступна : написала виконавцю ,щоб вона дала актуальний рахунок на оплату боргу і в 4 день не отримую відповіді![]()
По рахунку я не можу оплачувати частинами а тільки повну суму боргу .1. Подзвонити і запитати.
2. Відкрити дію -> Виконавчі провадження -> Постанова про стягнення з боржника основної винагороди
По якому рахунку? Рахунку виконавця/виконавчої служби чи стягувача? І звідки така дезинформація, що не можете частково оплатити? Якщо рахунок стягувача, то по ньому взагалі нічого не можна платити, щоб не платити двічі!По рахунку я не можу оплачувати частинами а тільки повну суму боргу .
Виконавці придумали строк 10 календарних чи робочих (хто як) днів для надання відповідей на заяви. Я подаю запити на інформацію (там 5 робочих днів згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації"), виконавці бісяться, але відповіді швидко дають.4 день не отримую відповіді
По якому рахунку? Рахунку виконавця/виконавчої служби чи стягувача? І звідки така дезинформація, що не можете частково оплатити? Якщо рахунок стягувача, то по ньому взагалі нічого не можна платити, щоб не платити двічі!
Виконавці придумали строк 10 календарних чи робочих (хто як) днів для надання відповідей на заяви. Я подаю запити на інформацію (там 5 робочих днів згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації"), виконавці бісяться, але відповіді швидко даютВ прива
Воно по ЄДРПОУ підтягує відразу виконавче провадженняа в чому проблема створити платіж за цими реквізитами на довільну суму?
Це як? Що заважає?В приват 24 є реквізити виконавця . Кожного місяця я оплачувла на них певну суму ,в зараз там тільки можна оплатити всю суму боргу
Те що, не можна оплатити там декілька тисяч ,а треба повністю погасити суму боргуЦе як? Що заважає?
Як не можна? Ніколи не чув про таке. Програма "не пускає" іншу суму платежу? Сплатіть через касу банку, якщо мобільний додаток збоїть.Те що, не можна оплатити там декілька тисяч ,а треба повністю погасити суму боргу
Можна платити через термінал, картку, по реквізитам (вказуючи призначення платежу, платіж за ВП і №) будь якими сумами як заманеться, або і через касу банку, взагалі не розумію в чому проблема? (головне зберігати квитанції)«тільки вся сума для погашення »