Не надо молчать

• Автор теми Автор теми Nadi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А давно писали?Вот если бы он высветил эту проблему, мне кажется было бы очень даже неплохо..

Навряд чи таке буде.Без прийнятих законів, які будуть чітко і ефективно контролювати діяльність мфо і факторингових організацій, ніхто з пропіарених і рейтингових журналюг не візьметься за це питання. Тим паче, що в багатьох організацій (мфчмо) ланцюжки впливу знаходяться на Банковій.На даний момент наші потуги проти них не ефективні, це просто махання кулаками в повітрі... Шкода, проте це факт.
З другого боку і вони не можуть по тій самій причині впливати на нас в правовому полі, бо не все в них "Айс" з тими липами класу "Договір".
І ми їх просто кількістю вганяємо в ступор, нема фізичної можливості притиснути всіх.Але знаходяться люди, на жаль, які завдяки фінансовій неграмотності і незнанню своїх конституційних прав, далі годують цих виродків а самі глибше занурюються в багно.Рефінансування,перекридитування,пролонгації ... Це той самий шлях в нікуди для нас і мотивація і процвітання для шахраїв з мікрофінансових шараг.

Коллекторы самая опущенная в мире профессия)) Коллектор труба по которой течет говно!)

Vy porushyly obitsyanku pro splatu. Zafiksovana VIDMOVA vid splaty.
Vashi rodychi, kollegy, druzi budut` spovyshcheny pro Vash borg!
чего ждать?

Знаете, я здесь сравнительно недавно, с 5 мая, почти все темы на Форуме перечитала, в каждой теме, возможно найти, ответы на свои вопросы. Зачем одно и тоже спрашивать? Тем более, что Вы уже давненько на Форуме.@Lolita,

Знаете, я здесь сравнительно недавно, с 5 мая, почти все темы на Форуме перечитала, в каждой теме, возможно найти, ответы на свои вопросы. Зачем одно и тоже спрашивать? Тем более, что Вы уже давненько на Форуме.@Lolita,
Знаю)просто иногда много читать надо,что б найти то что надо.извените)

Там же написано,оповестят о Вашем долге тех, кого смогут найти.

Вот в чём прикол? Больше чем пол года на форуме - и такие вопросы ещё возникают.Люди реально не учатся или просто лень матушка отрубает напрочь мозг ... Мдааа ...
:good::попкорн::good:

• Подобається
Реакції: Neo
Вот в чём прикол? Больше чем пол года на форуме - и такие вопросы ещё возникают.Люди реально не учатся или просто лень матушка отрубает напрочь мозг ... Мдааа ...
Во первых я зарегистр.давно да)Потом не заходила,че вы проблему роздули,я просто спросила.

Знаю)просто иногда много читать надо,что б найти то что надо.извените)

Прошу прощения, но как по мне - намного легче и разумнее много почитать,чем потом много отсчитать. :попкорн:

• Подобається
Vy porushyly obitsyanku pro splatu. Zafiksovana VIDMOVA vid splaty.
Vashi rodychi, kollegy, druzi budut` spovyshcheny pro Vash borg!
чего ждать?

Нічого чекати не потрібно, до суду - в Україні на сьогоднішний день такі суди з боку МФО на пальцях можна рахувати - і в 90% випадків якщо ще вони вигравали то боржники сплачували тіло+перші відсотки+незначні штрафи от і все. З Родичами яких давали телефони - попередьте, якщо рідні хай міняють № телефону - ще одна річ - зразу йдете в банк на картку якої був виданий займ і її перевипускаєте (скажіть що втратили)

Коллектори якісь приїзджають - двері не відкриваєте, вони пробують самі зайти - звінок в поліцію, якщо вторглись - в хід можна пускати все від балона перцю до реєстрованої зброї так це кримінальне порушення, будь що на вас розклеюють (фотошоп і т.д) звертайтесь в поліцію пишіть заяви.

Головне не переживати.

Прошу прощения, но как по мне - намного легче и разумнее много почитать,чем потом много отсчитать. :попкорн:
Перестаньте придераться,написала так написала,может с переживаний,первое не проланг.мфо и просрочка и первый звонок кричащей тети)я читаю конечно что пишут.?

В наші гроші ток накатал.
А куда ещё постучать-вдруг откроют.
[/QUOTнабрать: заказать журналистское расследование, я как раз ищу. Надо писать всем, кто здесь есть. И начинать это сегодня.

Нічого чекати не потрібно, до суду - в Україні на сьогоднішний день такі суди з боку МФО на пальцях можна рахувати - і в 90% випадків якщо ще вони вигравали то боржники сплачували тіло+перші відсотки+незначні штрафи от і все. З Родичами яких давали телефони - попередьте, якщо рідні хай міняють № телефону - ще одна річ - зразу йдете в банк на картку якої був виданий займ і її перевипускаєте (скажіть що втратили)

Коллектори якісь приїзджають - двері не відкриваєте, вони пробують самі зайти - звінок в поліцію, якщо вторглись - в хід можна пускати все від балона перцю до реєстрованої зброї так це кримінальне порушення, будь що на вас розклеюють (фотошоп і т.д) звертайтесь в поліцію пишіть заяви.

Головне не переживати.
Дякую)

Буду рыть дальше.

• Подобається
Реакції: Nadi
Перестаньте придераться,написала так написала,может с переживаний,первое не проланг.мфо и просрочка и первый звонок кричащей тети)я читаю конечно что пишут.?

Я, как и Вы - высказываю своё мнение.И не надо агрессии. Мы не враги - они по другую сторону баррикады) :попкорн:

• Подобається
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі