CreditKasa Не можу закрити і пролонгувати, що очікувати?

• Автор теми Автор теми yuli03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 3K
Четвертый год пошел. Они доставали меня год, потом на два пропали. И это объявились недавно, уже скоро наверное того. Вот и вспомнили про меня в надежде что заплачу, но не получилось
І теж на початку обдзвонювали рідних та близьких при тому що їх номера ви не лишали як контактні? Я хз звідки вони взяли номер моєї бабусі, я взагалі його не лишав як додатковий, і жодного іншого номера родичів, друзів чи знайомих теж, у будь-якій МФО))

І теж на початку обдзвонювали рідних та близьких при тому що їх номера ви не лишали як контактні? Я хз звідки вони взяли номер моєї бабусі, я взагалі його не лишав як додатковий, і жодного іншого номера родичів, друзів чи знайомих теж, у будь-якій МФО))
Первое время только меня, а потом остальных. У меня много мфо, кто делал обзвон точно не знаю. Номера не оставляла, они сами нашли, даже тех кого я не знаю

Первое время только меня, а потом остальных. У меня много мфо, кто делал обзвон точно не знаю. Номера не оставляла, они сами нашли, даже тех кого я не знаю
Ну кредит Каса як я вже для себе зрозумів то жосткі, 2-5 днів прострочки, і вже дзвонять по всім ваших, навіть якщо ви номер не лишали))
Моїй бабусі вони взагалі сказали що я лишив її номер як номер контактної особи, а я їй кажу "та де я б я лишав твій номер, тобі ще в 81 рік не вистачає тіки з тими собаками спілкуватися)))" ото й таке :D

Назад
Угорі