CreditKasa Не можу закрити і пролонгувати, що очікувати?

• Автор теми Автор теми yuli03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 3K

yuli03

Читач
Дописи
4
Реакції
3
Бали
3
yuli03 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Вляпалась в боргову яму пару років тому, дуже щаслива зараз, що знайшла цей форум, бо яких тільки думок не було за цей період. Ця ситуація дуже психологічно давить і виходить якесь замкнуте коло: борги впливають на моральний стан через це нормально прауювати не можеш і відповідно закрити ці борги.

Змогла влітку закрити один кредит за тіло (в кредитплюс). Ще є 4, але 3 були взяті до війни, я хоча б знаю, які точно суми. До того ж я їх пролонгувала раніше постійно і там вже відсотками виплачено по кілька тіл. Один у колекторів, іноді шлють листи, що тільки сьогодні можна закрити за меншу суму. Один взагалі не пишуть і сума не змінилась - 3999 грн висить, бо дивилась в УБКІ. Планую поступово вирішувати проблему і закривати по можливості всі. Суть в тому, що суми фіксовані і не ростуть більше, а іноді листи присилають з меншими.

А ось до КредитКаси звернулась (на свою голову вже нещодавно), в стресовій ситуації навіть не звернула увагу, що там 18 днів, а не 30. По-перше, дивно, що дали з моєю історією. Завтра мушу пролонгувати, але не маю можливості. Підкажіть, будь ласка, що очікувати?
Тут вже прочитала, що краще не платити відсотки постійно, а намагатися потім домовлятися, щоб закрити за тіло чи меншу суму. Але цей я ще жодного разу не пролонгувала, там сума 6200 + 2790 пролонгація.

Ще момент, ті 3 компанії не турбують знайомих і рідних, виходить, що не знайшли контактів? То є ймовірність, що так і з КредитКасою буде?

Завтра мушу пролонгувати, але не маю можливості.
Забудьте це поняття. Бо це гроші внікуди.
Будете мати гроші закрити за тіло - так їм і кажіть.
Доти нема про що взагалі з ними говорити.
Ще момент, ті 3 компанії не турбують знайомих і рідних, виходить, що не знайшли контактів?
Поки що.
То є ймовірність, що так і з КредитКасою буде?
Ніхто точно цього не скаже.

Останнє редагування:
Забудьте це поняття. Бо це гроші внікуди.
Будете мати гроші закрити за тіло - так їм і кажіть.
Доти нема про що взагалі з ними говорити.

Поки що.

Нікто точно цього не скаже.
Дякую за вашу відповідь!
Бо вже від цих стресів з цими кредитами взагалі дах їде, довела себе до нервового зриву. Собі гірше, а ситуація ж не вирішилась все одно.

А не могли б ви підказати, можливо знаєте, до чого потрібно готуватися - в плані блокування рахунку в банку чи щось таке?
Бо якщо не зможу отримувати оплату за роботу, то логічно, що й платити не зможу. Але може якось перестрахуюсь, щоб не було сюрпризів

Собі гірше, а ситуація ж не вирішилась все одно.
Дуже ? що ви це швиденько зрозуміли.
А не могли б ви підказати, можливо знаєте, до чого потрібно готуватися - в плані блокування рахунку в банку чи щось таке?
Вам взагалі про таке не варто думати))
З вашими пару кредитами впоратись елементарно можно.
Головне не лізьте далі : не шукайте як продовжити чи ще гірше взяти в інших щоб закрити попередні.
Це найглупіше що зазвичай практично ми всі робили поки не зарились так глибоко, що аж тоді зрозуміли що це фініш і далі так продовжувати просто вже не вийде ніяк.
Бо якщо не зможу отримувати оплату за роботу, то логічно, що й платити не зможу. Але може якось перестрахуюсь, щоб не було сюрпризів
Все буде добре, не думайте зараз про це взагалі. Вони місяцями будуть пробувати повернути без волокіти судової, якщо не роками ( в мене і на п"ятий рік протермінувань нуль судових позовів, тож... )
А за цей час ви все зможете закрити при бажанні.

Дуже ? що ви це швиденько зрозуміли.

Вам взагалі про таке не варто думати))
З вашими пару кредитами впоратись елементарно можно.
Головне не лізьте далі : не шукайте як продовжити чи ще гірше взяти в інших щоб закрити попередні.
Це найглупіше що зазвичай практично ми всі робили поки не зарились так глибоко, що аж тоді зрозуміли що це фініш і далі так продовжувати просто вже не вийде ніяк.

Все буде добре, не думайте зараз про це взагалі. Вони місяцями будуть пробувати повернути без волокіти судової, якщо не роками ( в мене і на п"ятий рік протермінувань нуль судових позовів, тож... )
А за цей час ви все зможете закрити при бажанні.
Дуже дякую ще раз за відповідь і за підтримку!
Власне історія так і зав'язалась, спочатку 3000 грн, бо на оренду не вистачало (краще б позичила), а потім же на оплату відсотків в інших компаніях брались нові.

Ваші 4 кредити то взагалі ніщо. У мене було 28, у декого на форумі 30+... Живіть собі спокійно і не звертайте на них уваги

Дуже дякую ще раз за відповідь і за підтримку!
Власне історія так і зав'язалась, спочатку 3000 грн, бо на оренду не вистачало (краще б позичила), а потім же на оплату відсотків в інших компаніях брались нові.
Сміюсь бо в мене один в один і сума така точно :sarcastic:

Ваші 4 кредити то взагалі ніщо. У мене було 28, у декого на форумі 30+... Живіть собі спокійно і не звертайте на них уваги
Дякую, прям спокійно все одно не вийде, доки повністю не вирішиться ситуація.
Але хоча б позбутися оцього тягаря "Терміново треба знайти 3000 на пролонгацію завтра" чи тому подібне.

Бо насправді ж навіть, якби знайшла 2800 ці сьогодні, то через 18 днів знову була б така ж історія, та ж сама сума + борг комусь 2800 грн.

Підкажіть ,якщо я взяв 16500 мені щось буде якщо не буду закривати,а чекати поки запропонують за тіло? Бо реально немає грошей з відсотками платити

Підкажіть ,якщо я взяв 16500 мені щось буде якщо не буду закривати,а чекати поки запропонують за тіло? Бо реально немає грошей з відсотками платити
Будуть нагадувати дзвінками, можливо ще листами. Нічого Вам не буде. Чекайте поки щось запропонують, з часом запропонують тіло.

О боже, АВТООООООР!!!!!!!!!!!! ЗУПИНІТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Навіщо ви щось берете? Навіщо ви в топку кинули гроші? Які пролонгації? Схаменіться та забудьте!!!
4 МФО це не 30, якщо маєте роботу - закриєте.
Не панікуйте і не стресуйте. Повірте мені, коли до вас дійде, що всі йдуть нах*р, а в першу чергу ВИ маєте бути щасливою, тоді ви будете готові закривати кредити за тіло.
У мене ачівка, що вже третій тиждеть єапб БОЯТЬСЯ мені телефонувати) Просто кидать слухавку. Може, нарешті, в суд подадуть? Як, думаєте?)))

Забавные они, в начале недели прислали на почту, что передают дело исполнителю. Вчера прислали что из 10 тыс тела хотят 8 тыс

Який у вас термін просрочки?)
Четвертый год пошел. Они доставали меня год, потом на два пропали. И это объявились недавно, уже скоро наверное того. Вот и вспомнили про меня в надежде что заплачу, но не получилось

Назад
Угорі