Не можу це зупинити

• Автор теми Автор теми Enigma 993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 294
Я собі не можу пояснити що люди находять в лудці. Щось там грав по мєлочі як був студентом час від часу, десь вигравав десь програвав, крутився біля 0 кароч.
але ніколи не тянуло от прям лити туди бабки коли програвав, а зараз працюю на "контору" і знаю як це працює з середини то взагалі варіантів пояснення нема. :)
Що я там пропустив? Серотонін? Ендорфіни?))

Я собі не можу пояснити що люди находять в лудці. Щось там грав по мєлочі як був студентом час від часу, десь вигравав десь програвав, крутився біля 0 кароч.
але ніколи не тянуло от прям лити туди бабки коли програвав, а зараз працюю на "контору" і знаю як це працює з середини то взагалі варіантів пояснення нема. :)
Що я там пропустив? Серотонін? Ендорфіни?))
При тому, що знаєш середину, у мене до тебе багато питань))
Шукай відповідь на це питання і тоді уже все сам зрозумієш, якщо хочеш полудити, то краще пожертвуй ці гроші на форум, або на дитячі будинки, а це набагато важче чим зробити депчик

Шукай відповідь на це питання і тоді уже все сам зрозумієш, якщо хочеш полудити, то краще пожертвуй ці гроші на форум, або на дитячі будинки, а це набагато важче чим зробити депчик
Я під договором про нерозголошення, пробач))

Тобі треба не блокуватись, бо свиня завжди найде болото. Ти заблокуєшся на укр, підеш на іноземні і так далі, це як по суті з мфо, коли багато набирають. Ти кажеш, що проблем з доходом немає і ти граєш коли зʼявляються гроші, розберись з тим, що ти отримуєш від гри, емоції і тд, коли зрозумієш, шукай способи отримати те саме, тільки не за допомогою гриис

Тобі треба не блокуватись, бо свиня завжди найде болото. Ти заблокуєшся на укр, підеш на іноземні і так далі, це як по суті з мфо, коли багато набирають. Ти кажеш, що проблем з доходом немає і ти граєш коли зʼявляються гроші, розберись з тим, що ти отримуєш від гри, емоції і тд, коли зрозумієш, шукай способи отримати те саме, тільки не за допомогою гри
Пробую все, но когда часть денег трачу на покупки , остальные не взащите от моих действий
Поэтому стоопа нет, и как ....

Так не работает, не на том месте мышление

Назад
Угорі