- Дописи
- 37421
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96215
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Повоюем!)Эх... Обложили
Но я так просто не сдамся ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Повоюем!)Эх... Обложили
Но я так просто не сдамся ?![]()
Доброго дня?Кешберрі окрім рободозвону ні на що не здатні, якщо ігнорити, максимум через рік або й більше до суду подадуть, якщо туди з'явитися можна і виграти, або вигідно закрити. Дінеро УкрПозика якщо ігнорити потім рідко здвонять в основному на імейл пишуть. Що ще є які шарашки?
Добрий день, в мене 25 мфо. Я поставив блок на всі невідомі дзвінки і все добре.Що переживать через ці шарашки. Гроші собі лишіть краще а не цим шарагам.Доброго ранку усім! Дякую, що прийняли мене до групи! Хоча я читаю її уже майже 3 місяці. Це єдине, що заспокоює хоч на трохи.
Моя історія, така ж як і у кожного тут напевно. Не від легкого життя влізла у це лайно. Сама виховую дитину, орендоване житло, батьків уже немає ... Вижити на одну ЗП нереально! Але якби знала, що так буде, то не лізла б туди. Пролонгації було більше тіла (Дінеро, КредитКаса). Коли не стало чим платити от і почався мій кошмар! Двінків безліч!!! Боюсь коли дзвонить телефон! Моральних сил уже нема, нічні кошмари..... Тримає лише донечка! Заради неї і живу!
Кешберрі тероризують сестру, дзв роботи. Вона в паніці, дуже правильна у мене, не знає що це я така с**а у неї, набралась боргів. Я кажу, що це шахраї.... Хоче іти писати заяву в поліцію. Що буде, не знаю. Поліція вияснить, що це через мене напевно...
А зараз ще вдома за свій рахунок... Як жити далі? Моральних сил уже нема.
???Добрий день, в мене 25 мфо. Я поставив блок на всі невідомі дзвінки і все добре.Що переживать через ці шарашки. Гроші собі лишіть краще а не цим шарагам.
Прекрасно розумію, що дзвінки це лише квіточкиДобрий день, в мене 25 мфо. Я поставив блок на всі невідомі дзвінки і все добре.Що переживать через ці шарашки. Гроші собі лишіть краще а не цим шарагам.
[/QUOTE
Я все це розумію! Але начиталась про блокування рахунків. Як буде жити? Якщо і я і дитина живемо лише на мою ЗП. Грошей на адвоката відповідно немає.
Та договара всі ті не дійсні вони нічого не зроблять. По закону має бути договір один у вас один у них.А в лічном кабінеті вони мають досту до сайту і можуть редагувати договір та підробляти його так як у них повний досту до сайту то там можна написати що хоч. Підпис через смску через телефон а телефон не зареєстрований на ваше імя значить це не ваш підпис, ніхто з паспортом телефон нереєструє. Любий суд ці їх договора признає не дійсними.Прекрасно розумію, що дзвінки це лише квіточки
Як можна заблокувати рахунки без суда це брєд якись.Прекрасно розумію, що дзвінки це лише квіточки
Смените номер тел.родственики должны понять вас если нет,так и ненадо.сейчас все в попе меня вообще уволили из за карантина,незнаю чё дальше как,но и отчаиваться ненадо,у меня этих МФО дохр*на и я о них не вспоминаю даже.пусть хоть наголову встанут.хоть фильмы снимут про меня,наплевать.живите семейными заботами а не шараг.и что кто подумает кому позвонят.свыкнутсЯ ниче страшного
Ствол одолжить?
А как они тебя убьют если ты за границей?
В мене 22 мфо два місяці прострочки, я блокую всі дзвінки і все ок, вже забуваю про них.Лише листи приходять і нагажують про них, в людей стрес, так викеиньте ту сімку і не говоріть з ними. В мене дзвонили лише до тата та сестри і не багато, я їм блокіратор поставив щоб не діставали їх. Також знайомих попередив щоб заблокували сторінки в соц мережах там дві кнопки нажати і все.До речі заяву сестра нехай пише. Яка різниця через кого, якщо вони їй дзвонять то вже сказали що за вас. У мене 13 МФО, просрочки ще не по всім, потихеньку зізнаюсь рідним, сама ще тиждень назад була у паніці, зараз відпускає. Тут на форумі чудові люди, завжди готові допомогти і підтримати. Ви не одна така, зрозумійте.... Не думала що сама писатиму такі тексти, але життя продовжується. До речі, в мене ще все попереду-і дзвінки, і погрози і колажі, але нехай всі йдуть у китайську провінцію- я збираю кошти на море?. І скажіть, що заважає вам розповісти сестрі ситуацію у вигідному для вас світлі? Скажіть що да, колись брала, віддала, але зламали акаунт і набрали на вас знову, тепер вимагають, накатала кругом на них заяви, чекаю результатів