не могу связаться с исполнителем Закорко.В.В

• Автор теми Автор теми Стафик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 957

Стафик

Читач
Дописи
17
Реакції
9
Бали
5060
Стафик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте. Если задаю вопрос не по адресу - поправьте.
Имею три виконавчих провадження, заблокировали карту, работаю, а деньги залочены банком. Плюс заблокировал карту дочери, которая замужем и под другой фамилией...
По одному делу сумма накопилась, но не могу связаться с исполнителем Закорко.В.В, номера тлф не активны (095 928-55-83/095 022-14-73) хочу чтоб снял деньги и так же хочу что бы снимали с зарплаты по 20%
Спасибо за ответ!

Имею три виконавчих провадження, заблокировали карту, работаю, а деньги залочены банком. Плюс заблокировал карту дочери, которая замужем и под другой фамилией...
По одному делу сумма накопилась, но не могу связаться с исполнителем Закорко.В.В, номера тлф не активны (095 928-55-83/095 022-14-73) хочу чтоб снял деньги и так же хочу что бы снимали с зарплаты по 20%
Спасибо за ответ!
Дивно, а при чому тут донька?

Нехай дочка поцікавиться в банку, по якій причині в неї заблокована карта.
Вона ніякого відношення до ваших ВП немає.І ваш виконавець ніяк не міг це зробити.
Стафик, найдіть електронку вашого виконавця(Закорко В.В.), і спробуйте йому написати.Майже всі спілкуються з виконавцями таким чином.

Останнє редагування:
Теоретично можливо... не заме по одному вп а по одній причині
Десь на форумі вспливало арешти рахунків співмешканців по комуналці
Ого, це як, типу можуть арештувати за борги рахунок наприклад мого батька?
Або це якщо борг по одній комуналці чи, наприклад, якщо людина поручитель?

Або це якщо борг по одній комуналці чи, наприклад, якщо людина поручитель?
Знаю випадок коли за борги по комуналці арештували рахунки всіх,хто був прописаний в одній квартирі

Приветствую Вас, коллеги. Снова с вопросом по своему запутанному делу.
Вкратце. Открыто исполнительное производство у частного нотариуса. Сумма накопилась, связался с нотариусом (его секретарём) объяснил, что на карте деньги есть - списывайте, та обещала всё уладить, но, всё как и прежде. Сейчас карта уже активна, заблокированная сумма так и не списана, но картой могу пользоваться. Опять звонил, секретарша тянет резину, то не на месте, то у них света нет и компы не работают... В "Дiї" производство открыто и нужно заплатить, но там же написано, что оплата уже есть. Коллекторы шлют СМСки, денег хотят, а нотариус мурыжит. Как его заставить, чтоб списал долг и закрыл это производство? Спасибо за ответ.

Вкладення

• дия.webp
    дия.webp
    39.6 Кб · Перегляди: 45
Приветствую Вас, коллеги. Снова с вопросом по своему запутанному делу.
Вкратце. Открыто исполнительное производство у частного нотариуса. Сумма накопилась, связался с нотариусом (его секретарём) объяснил, что на карте деньги есть - списывайте, та обещала всё уладить, но, всё как и прежде. Сейчас карта уже активна, заблокированная сумма так и не списана, но картой могу пользоваться. Опять звонил, секретарша тянет резину, то не на месте, то у них света нет и компы не работают... В "Дiї" производство открыто и нужно заплатить, но там же написано, что оплата уже есть. Коллекторы шлют СМСки, денег хотят, а нотариус мурыжит. Как его заставить, чтоб списал долг и закрыл это производство? Спасибо за ответ.
Не нотаріус а виконавець займається списанням по провадженню.
З ним треба розмовляти. Спише

Не нотаріус а виконавець
Да какая разница??? Открыл нотариус, занимается исполнитель... как с ним разговаривать, если он не идёт на контакт??? Звонил на горячую линию 0 800 356 917, но они частниками не занимаются, пожаловался по 1545, но и оттуда тишина.

Да какая разница??? Открыл нотариус, занимается исполнитель... как с ним разговаривать, если он не идёт на контакт??? Звонил на горячую линию 0 800 356 917, но они частниками не занимаются, пожаловался по 1545, но и оттуда тишина.
Велика різниця. Нотаріус свою справу зробив і забув. Гроші з Вас стягує виконавець. Скаржитись на його дії треба в Мін'юст і раду приватних виконавців

На рахунок виконавця Закорко В.В. сплачено 20 тис. в рамках провадження, останній платіж був у жовтні 2023 р. Спроби з ним зв'язатися для отримання постанови про закриття ВП ще тоді були безуспішними. Учора мені прийшла постанова про передачу провадження іншому виконавцю, який повідомив, що діяльність Закорко припинена, доступу до своїх рахунків він не надав, знайти його не можуть.
Перераховані кошти по мойому ВП, як і багатьох інших, Закорко нікуди далі не перераховував. Новий виконавець порадив шукати Закорко, забрати в нього кошти, і переахувати на рахунок нового виконавця... У кого ще така історія?

Назад
Угорі