не могу связаться с исполнителем Закорко.В.В

• Автор теми Автор теми Стафик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 966
На рахунок виконавця Закорко В.В. сплачено 20 тис. в рамках провадження, останній платіж був у жовтні 2023 р. Спроби з ним зв'язатися для отримання постанови про закриття ВП ще тоді були безуспішними. Учора мені прийшла постанова про передачу провадження іншому виконавцю, який повідомив, що діяльність Закорко припинена, доступу до своїх рахунків він не надав, знайти його не можуть.
Перераховані кошти по мойому ВП, як і багатьох інших, Закорко нікуди далі не перераховував. Новий виконавець порадив шукати Закорко, забрати в нього кошти, і переахувати на рахунок нового виконавця... У кого ще така історія?
Оце так поворот! Гроші стягувача не перераховував.....:facepalm1:Ось такі у нас виконавці.

Новий виконавець порадив шукати Закорко, забрати в нього кошти, і переахувати на рахунок нового виконавця
Що за брєд він несе? Виконавець кошти знімав з боржників і тупо злився. А що на це говорить АПВУ?

Здравствуйте. Если задаю вопрос не по адресу - поправьте.
Имею три виконавчих провадження, заблокировали карту, работаю, а деньги залочены банком. Плюс заблокировал карту дочери, которая замужем и под другой фамилией...
По одному делу сумма накопилась, но не могу связаться с исполнителем Закорко.В.В, номера тлф не активны (095 928-55-83/095 022-14-73) хочу чтоб снял деньги и так же хочу что бы снимали с зарплаты по 20%
Спасибо за ответ!
Не хочу Вас засмучувати але в реєстрі приватних виконавців його немає...
Пишуть в асоціацію приватних виконавців і в Міністерстві юстиції

Не хочу Вас засмучувати але в реєстрі приватних виконавців його немає...
Пишуть в асоціацію приватних виконавців і в Міністерстві юстиції
Так, його немає в реєстрі, бо його діяльність припинена, тому моє ВП і передано іншому виконавцю.

Так, його немає в реєстрі, бо його діяльність припинена, тому моє ВП і передано іншому виконавцю.
Пишіть в асоціацію і Мін'юст.
Візьміть довідку з банку про списання коштів і прикладіть до скарги

Тут цікаво, а що тепер з виплаченими коштами? Які стягнуті, але не перераховані стягувачу.

Тут цікаво, а що тепер з виплаченими коштами? Які стягнуті, але не перераховані стягувачу.
Цікаво, що з цього приводу думає стягувач) Невже просто четвертий рік чекає кошти від виконавця? І не знає, що виконавець взагалі зник...

Назад
Угорі