Не мають відповіді.....

• Автор теми Автор теми Андрій1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Андрій1986

Читач
Дописи
4
Реакції
13
Бали
278
Андрій1986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Один з 14 мфо в просрочці МАНІФОЮ почали лізти на голову і пообдзвонювали всіх сусідів. Ну це я якось пережив..... Але сусідка продиктувала мені номер особи яка телефонувала. Я його набрав, він обложив мене матом, сказав шо сусідам не дасть спокійно жити і тд. і тп. І тут мене прорвало : лист в нбу, поліцію, прокуратуру і їм заодно. Вони тиждень бояться моїх дзвінків і не мають що відповісти на мої листи. В мене більше 20 записаних з ними розмов і з тою твариною яка переступає грань закону. Дзвінки на номери які я надавав припинилися. Хочу поїхати на їхній офіс в Київ і визвати поліцію що б написати заяву на працівника. Чисто принципово почати з ними судитися. Тіло 2к.Знаю що оплатити буде дешевше, але це вже діло честі та принципа.

Доброго дня. Один з 14 мфо в просрочці МАНІФОЮ почали лізти на голову і пообдзвонювали всіх сусідів. Ну це я якось пережив..... Але сусідка продиктувала мені номер особи яка телефонувала. Я його набрав, він обложив мене матом, сказав шо сусідам не дасть спокійно жити і тд. і тп. І тут мене прорвало : лист в нбу, поліцію, прокуратуру і їм заодно. Вони тиждень бояться моїх дзвінків і не мають що відповісти на мої листи. В мене більше 20 записаних з ними розмов і з тою твариною яка переступає грань закону. Дзвінки на номери які я надавав припинилися. Хочу поїхати на їхній офіс в Київ і визвати поліцію що б написати заяву на працівника. Чисто принципово почати з ними судитися. Тіло 2к.Знаю що оплатити буде дешевше, але це вже діло честі та принципа.
Забей не трать время и нервы) ничего ты не докажешь ментам,кто звонил? Кем представился? Это все недоказуемая хрень) понятно хочется отомстить так скажем но это просто лишние нервы,не обращай внимание

Так все шараги начнут звонить соседям и матом облаживать,так что,всех закрыть с тела 2000 им по 25000 поотдавать?Что за глупости вы пишите

Так все шараги начнут звонить соседям и матом облаживать,так что,всех закрыть с тела 2000 им по 25000 поотдавать?Что за глупости вы пишите
Тобто, якщо подати в суд, чи викликати поліцію, бо звонілка матюкається, то що суд/поліція визнає договір недійсним?

І тут мене прорвало : лист в нбу, поліцію, прокуратуру і їм заодно. Вони тиждень бояться моїх дзвінків і не мають що відповісти на мої листи. В мене більше 20 записаних з ними розмов і з тою твариною яка переступає грань закону. Дзвінки на номери які я надавав припинилися
В цій частині все вірно і класно)
Хочу поїхати на їхній офіс в Київ і визвати поліцію що б написати заяву на працівника.
Це не надто дієвий варіант, з причин описаних вище. Ідентифікація особи і докази...
Чисто принципово почати з ними судитися.
А ось це нерідко призводить лише до зайвих проблем у позичальника. Хоча би просте питання - якими будуть Ваші позовні вимоги і доказова база?

Тобто, якщо подати в суд, чи викликати поліцію, бо звонілка матюкається, то що суд/поліція визнає договір недійсним?
Звісно ні,але ж потрипати їм нервішки то треба,наказати по можливості.
Це в любому випадку дає результат,так як по-перше,ніякий руководитель,навіть у шараги,не буде радий приїзду копів,та допитам усяким.По друге,навіть та сама заява в НБУ може їм потрипати нервішки,якщо прикласти записану розмову,тощо..В електронному вигляді звернутися для цього..Суд я згоден,немає резону.
Але і так як ви радите,призведе лише до того,що так будуть робити усі шараги,так як це дає результат,та боржник біжить платити з перепугу.
А,до речі,по друге забув написати-чим більше ми будемо писати жалоби,якось боротись,тим більше шансів поставити шарагу на місце.Уявіть,200 000 жалоб в НБУ і всі на маніфою,як гадаєте,їх не нагне НБУ?Звісно їх попустять, так як сами НБУ задовбуться із за цих жалоб.

Ох они и конч еные, у меня 5 по моему, но тут тоже дело принципа, ни копейки за их приколы не получат

Reward, почнемо з того, що ТС не знайде офісу. Юр адреса? 99,9% того, що там нема нічого.
Ну це як спроба.Не знайде офісу,напише на них заяву так..Напише в НБУ,на урядову.Їм нервішки пощикочат хоч трошки

Уявіть,200 000 жалоб в НБУ і всі на маніфою
S10811-205548(1).webp

Ну це як спроба.Не знайде офісу,напише на них заяву так..Напише в НБУ,на урядову.Їм нервішки пощикочат хоч трошки
Не потрепают) Но пробовать нужно
S10811-205548(1).jpg
А потом за любовь

Забей не трать время и нервы) ничего ты не докажешь ментам,кто звонил? Кем представился? Это все недоказуемая хрень) понятно хочется отомстить так скажем но это просто лишние нервы,не обращай внимание
Сага Андрій і МАНІФОЮ продовжується) Я купив стартовий пакет, написав їм лист про додатковий номер. Він того некультурного дзвонаря вони зморозилися. І вуаля!!!! Дзвінок з матами на додатковий номер! +1 доказ про порушення закону і новий запис розмови)

Сага Андрій і МАНІФОЮ продовжується) Я купив стартовий пакет, написав їм лист про додатковий номер. Він того некультурного дзвонаря вони зморозилися. І вуаля!!!! Дзвінок з матами на додатковий номер! +1 доказ про порушення закону і новий запис розмови)
А нащо повідомляли номер??Невже вам приємно слухати коли вас криють матом?Така собі розвага)))

Назад
Угорі