Не мають відповіді.....

• Автор теми Автор теми Андрій1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня. Один з 14 мфо в просрочці МАНІФОЮ почали лізти на голову і пообдзвонювали всіх сусідів. Ну це я якось пережив..... Але сусідка продиктувала мені номер особи яка телефонувала. Я його набрав, він обложив мене матом, сказав шо сусідам не дасть спокійно жити і тд. і тп. І тут мене прорвало : лист в нбу, поліцію, прокуратуру і їм заодно. Вони тиждень бояться моїх дзвінків і не мають що відповісти на мої листи. В мене більше 20 записаних з ними розмов і з тою твариною яка переступає грань закону. Дзвінки на номери які я надавав припинилися. Хочу поїхати на їхній офіс в Київ і визвати поліцію що б написати заяву на працівника. Чисто принципово почати з ними судитися. Тіло 2к.Знаю що оплатити буде дешевше, але це вже діло честі та принципа.
здорово, что звонки получилось остановить! жаловаться надо , и жаловаться правильно. многие не верят в эффект, и не делают это.
что до конкретного человека, который хамил и угрожал - тут сложнее. начальство его не нападет - оно само ему такой скрипт выдало. саму МФО если даже чудным образом оштрпыуют - это для них смешные копейки....

Сага Андрій і МАНІФОЮ продовжується) Я купив стартовий пакет, написав їм лист про додатковий номер. Він того некультурного дзвонаря вони зморозилися. І вуаля!!!! Дзвінок з матами на додатковий номер! +1 доказ про порушення закону і новий запис розмови)
Ну ниче,пройдёт и это :pardon:

Звісно ні,але ж потрипати їм нервішки то треба,наказати по можливості.
Це в любому випадку дає результат,так як по-перше,ніякий руководитель,навіть у шараги,не буде радий приїзду копів,та допитам усяким.По друге,навіть та сама заява в НБУ може їм потрипати нервішки,якщо прикласти записану розмову,тощо..В електронному вигляді звернутися для цього..Суд я згоден,немає резону.
Але і так як ви радите,призведе лише до того,що так будуть робити усі шараги,так як це дає результат,та боржник біжить платити з перепугу.
А,до речі,по друге забув написати-чим більше ми будемо писати жалоби,якось боротись,тим більше шансів поставити шарагу на місце.Уявіть,200 000 жалоб в НБУ і всі на маніфою,як гадаєте,їх не нагне НБУ?Звісно їх попустять, так як сами НБУ задовбуться із за цих жалоб.
Я також писала заяву на їх в НБУ, нічого не дало але факт донесла і чим більше буде тим гірше шарагі)

Я також писала заяву на їх в НБУ, нічого не дало але факт донесла і чим більше буде тим гірше шарагі)
Берёте выписку звонков (детализацию), записи пары разговоров с номерами в детализации и отмазаться сложнее.
Детализацию запросить - 15 минут переписки в чате с оператором.

Назад
Угорі