Не бійтесь своїх коханих!

• Автор теми Автор теми Nataliiau
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Вот вот. Мой не поймет, правильный очень . Еще и осуждать будет и кошмарить похуже калов. Потому молчу
Знакомо, бывает говорит, почему ты мне не говорила, а я думаю, лучше б в суде по бы вам, чем тебе все объяснить, нет он очень меня любит, но противный капец

Вкладення

• 1528210136_1.webp
    1528210136_1.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 23
А ХЗ, під пресінгом звонилок багато чого в голову приходить.
Це правда багато чого,мій чоловік незрозумів,ще більше пресує ніж звонилки
Вот вот. Мой не поймет, правильный очень . Еще и осуждать будет и кошмарить похуже калов. Потому молчу
Ви може і праві,але дізнається всеодно,мій дізнався, реакція ......жах,пресує більше ніж звонилки,я зараз на роботі за кордоном,то страшно і до додому їхати цілий день звонить пише бред кожні пару хвилин,а я ж то неможу відповісти перерва на заводі через 4-6год приходжу аж страшно в телефон дивитись,ці правильні до жаху страшні реакції

Останнє редагування:
І от, це сталось! Я призналась чоловікові... Страшно було, капець. А він мені: "і це все? Це все, чому ти своя, не своя?". Так, я дуже боялась, що йому подзвонять, дуже - не те слово. Дівчата, ми не самі!!! Це так чудово. Все буде добре. Тепер, я точно знаю. Я, навіть, подумати не могла, що це так просто. Повірте, вас теж люблять. Не бійтесь. Я чекала в морду, а отримала в серце..
Аналогично, боялась не понимания и суровости, в итоге получила море поддержки моральной и пару поджопников к позиции не платить!

Вобщем, подзвонила додому, кажу шантажують мене шахраї, а мені, ти знаєш у нас в селі і в того то таке і в того то таке. І до голови дзвонили і до директора школи дзвонили і до сусідів дзвонили. Нас так багато, я й подумати не могла. Аж легше стало...

Расскажите. Я вчера своему мужу рассказала и легче намного. По идее должен был убить, но сказал что продержится вместе. Честно, теперь жалею почему не рассказала наааамнооого раньше ....

І от, це сталось! Я призналась чоловікові... Страшно було, капець. А він мені: "і це все? Це все, чому ти своя, не своя?". Так, я дуже боялась, що йому подзвонять, дуже - не те слово. Дівчата, ми не самі!!! Це так чудово. Все буде добре. Тепер, я точно знаю. Я, навіть, подумати не могла, що це так просто. Повірте, вас теж люблять. Не бійтесь. Я чекала в морду, а отримала в серце..
Я своему не смогу признается,он у меня очень хороший заботливый но этого не поймет...так на душе гадко,не могу это в себе держать,а сказать некому!(

Я своему не смогу признается,он у меня очень хороший заботливый но этого не поймет...так на душе гадко,не могу это в себе держать,а сказать некому!(
Це Вам тільки здається, Ви собі придумали, що не можете, раз так вийшло, то в тому не тільки Ваша вина. Зупиніть це зараз! Я дуже жалію, що не зробила це раніше і влізла в борги ще й до людей. І тепер чоловік мені допомагає. Я не вірила в нього, думала, все вирішує сама. А я не сама. І не варто було стільки накручувати. Можна було просто розповісти про проблему на початковому етапі, а не тягнути і не накручувати ковбасу.

А я очень жалею о том что не рассказала мужу раньше.Очень поздно я узнала какой он на самом деле.Просто ушел от меня от детей и скорее всего от моих проблем.Жаль что только сейчас я поняла сколько время и сил я тратила на этого человека.Сейчас уже прошло 4 мес как он ушел.За все это время один раз только пришел и то за документами на прицеп от машины.Печально но я держусь и уже почти не плачу...
Це не мужик і нечовік боягуз. Забудьте про нього. Не ваше
Пізніше чи скоріше буде знати. Краще від вас чим від тих придурків

Це не мужик і нечовік боягуз. Забудьте про нього. Не ваше

Пізніше чи скоріше буде знати. Краще від вас чим від тих придурків
Я и рада , что так все произошло. Любить его , уже давно не люблю. Да я и привыкла к одиночеству. Подруг почти нет. Точнее им не интересно со мной. Не пью , про мужиков не люблю болтать. Скучная я.;)

а шо,вы боялись своего мужа?меня конечно поражают наши бабы...я наоборот своего заставила в шг взять бабло.как резаный оралкогда смски приходили ...ниче...успокоили мнительного...
а шо,вы боялись своего мужа?меня конечно поражают наши бабы...я наоборот своего заставила в шг взять бабло.как резаный оралкогда смски приходили ...ниче...успокоили мнительного...
мои маленькие но бойкие кулачки :yes2:

Изначально не нужно было скрывать. Такая проблема конечно у большинства, но чем раньше все узнали всё, то тем лучше!

Меня ваш пост вдохновил . У меня муж когда узнал , спросил Ты точно никого не убила ???????? Главное не бояться рассказать все своим близким, одной тяжело все вынести, без поддержки очень трудно. Семья для этого и создана. В горе и радости ?

Назад
Угорі