НБУ анулював ліцензію ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Національний банк України анулював ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361) ліцензію на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

А саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 24 травня 2023 року за результатами позапланової інспекційної перевірки з питань захисту прав споживачів фінансових послуг.

Коли анулюють ліцензію компанії, то повертати кредит який був у них оформлений все одно потрібно?

І що тепер? Зе кредит прислав оце, а вони ж наче звідси, чекати поки хтось купить мій кредит?

Terminovo pogasit' borg ** grn siogodni do 16:00. U razi vidmovy, za adresou reestratsii bude napravlena pysmova vymoga pro splatu borgu. 0636111030

І що тепер? Зе кредит прислав оце, а вони ж наче звідси, чекати поки хтось купить мій кредит?

Terminovo pogasit' borg ** grn siogodni do 16:00. U razi vidmovy, za adresou reestratsii bude napravlena pysmova vymoga pro splatu borgu. 0636111030
Сплатіть або отримаєте лист...

Національний банк України анулював ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361) ліцензію на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

А саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 24 травня 2023 року за результатами позапланової інспекційної перевірки з питань захисту прав споживачів фінансових послуг.

Зранку гарна новина і вечір непоганий )

Вікт24, это уже в темы о ЗеКредит

Страаааашнааааа:eek:
Оффтоп
мля буду, мені сьогодні двічі цим листом погрожували. Говорили що я ним не зможу не зможу нормально багаття розпалити на м'ясо, бо в них спеціальні чорнила...
P.s. dinero привіт)

Ну і кому вони передадуть тепер кредити свої? Чи ще у них закривати будуть...?

Новини

Національний банк анулював ліцензію сервісу ZeCredit – він був третім на ринку онлайн-кредитів​

14:53 25.05.2023 1 8027
Нацбанк анулював ліцензію сервісу ZeCredit – він був третім на ринку онлайн-кредитів
Національний банк України анулював ліцензію ТОВ "ФК "Інвеструм" на провадження діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.
Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 24 травня за результатами позапланової інспекційної перевірки компанії, воно набирає чинності з 25 травня, повідомляє пресслужба регулятора.

Ті хто мають у них кредит? що буде з кредитом? У мене прострочка 2+ місяці

Назад
Угорі