Найгірший варіант

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Это да!!!!!
Ведь только 1 или 2 мфо брала деньги! !!!А всё остальное пролонгации! !!!В глаза денег не видела! Вот жуть! !!Люди скажите как так??Какой гений разработал эту схему! ??
Видимо гениальный гений

Доброго ранку усім. Цікавить таке питання : грошей немає, ти не платиш нікому, пресують , подають в суд : якого чекати результату в разі ,якщо програєш суд? (Нерухомості ніякої немає, тільки прописка.) 20% від мінімалки? До кінця життя?
Они в суд практически не подают. Максимум что сделают через частного исполнителя наложат аресты на все.

Доброго ранку усім. Цікавить таке питання : грошей немає, ти не платиш нікому, пресують , подають в суд : якого чекати результату в разі ,якщо програєш суд? (Нерухомості ніякої немає, тільки прописка.) 20% від мінімалки? До кінця життя?
Если Вы работаете официально, и то не факт. Большинство не подают, только звонилки пытаются вынести мозг. Но тут рассчет на крепкую психику. Над ними можно издеваться, как угодно.

Еще одна из рода Боллейн, не хочу спорити, але маю знайомого який програв суди двом банкам - стягують з ЗП 20%. То це яким чином ?! Чи він має на вашу думу персональні преференції ?)) Це по-перше.А по-друге : я так само спілкувався з профільним адвокатом ;) І все те що він мені прогнозував і підказав правильний напрямок протидії цим установам працює на 100%.Один в один. А розводити полеміки керуючись нормативними документами і законами - це гоняти вітер. В нашій країні, нажаль, гірше від самих законів хіба що їх виконання.
Доброго дня.А який напрямок пртидії вам підказали?Я ще новенька,тому гублюся серед маси інформації
Доброго дня.А який напрямок пртидії вам підказали?Я ще новенька,тому гублюся серед маси інформації
Так,6 МФО

Останнє редагування:
Дорого дня. В моєму варіанті і ситуації, в декількох словах : повний ігнор, нічого не платити ані мфо ані тим більше колекторам.
Мають претензії - нехай звертаються до суду.
Без варіантів. Ніяких "за тіло" чи "півтіла".
Я їх досить раніше погодував, будЕ.

Дорого дня. В моєму варіанті і ситуації, в декількох словах : повний ігнор, нічого не платити ані мфо ані тим більше колекторам.
Мають претензії - нехай звертаються до суду.
Без варіантів. Ніяких "за тіло" чи "півтіла".
Я їх досить раніше погодував, будЕ.
Дякую.В мене 6 МФО.3 з них пролонгувала-інші,ні.Але раніше були пролонгації.Я поставила блокування дзвінків,а от батьки і сестра мозок виносять,щоб віддавала,а я не хочу,досить.Просто вже набридло слухати від них,яка я погана,позорю їх і порчу репутацію.Вже думала десь позичити,але віддавати божевільні суми-нізащо.Як це витримати?В мене лише прописка у батьків,з/п і майна немає

Як це витримати?В мене лише прописка у батьків,з/п і майна немає
Просто час... запасіться терпінням - вони будуть "напрягати" рівно стільки, поки не зрозуміють, що ніКЄра не отримають і відпадуть.
В мене десь через півроку все "устаканилось".
Дякую.В мене 6 МФО.
В мене лише прописка у батьків,з/п і майна немає
Спіть спокійно і основне не спілкуйтесь з ними взагалі.
Через деякий час будуть умоляти вас віддати хоча б тіло.
Я особисто ні копійки не давав і не дам.

Просто час... запасіться терпінням - вони будуть "напрягати" рівно стільки, поки не зрозуміють, що ніКЄра не отримають і відпадуть.
В мене десь через півроку все "устаканилось".

Спіть спокійно і основне не спілкуйтесь з ними взагалі.
Через деякий час будуть умоляти вас віддати хоча б тіло.
Я особисто ні копійки не давав і не дам.
Дуже вам дякую за вичерпні відповіді та підтримку.Всього вам найкращого

не паникуйте, раньше времени. На адвоката потратиться да, если суды, то прийдется, но почитайте темы Дмитрия и Сергея ( форумовские юристы), и в большинстве случаев после суда мфо "нюхают ", потому как по законам их хотелки-это только их хотелки
Post automatically merged:

с банком, да, после суда телега на работу и 20% отсчелкивпют с зп, пока есть вп, но его можно тоже обжаловать.
А якщо офіційно не працюю,майна немаю,що тоді?

А якщо офіційно не працюю,майна немаю,що тоді?
Выдыхайте. У меня такая же ситуация. Меня вообще расслабило)
Раньше упахивалась а сейчас ..мотивация добивать себя исчезла. просто живу и даже думаю...а чего бы хотелось делать для удовольствия?

Выдыхайте. У меня такая же ситуация. Меня вообще расслабило)
Раньше упахивалась а сейчас ..мотивация добивать себя исчезла. просто живу и даже думаю...а чего бы хотелось делать для удовольствия?
У Вас мфо чи банк?

А я от знову взяла трубку...і вислухала..Якась я неправильна??
Как сказать, у меня 30 МФО, и три кредита в банке, минуса по кредиткам. Вот сделали одну ин.
И конечно я переживаю. За этот год они вытрепали нервы всем кому только можно. Я с ними не говорю, но знаю сколько раз в день мне звонят, здоровье это подпортило конкретно. И это действительно влияет на нервную систему, да и общее моральное состояние тоже. В любом случаи берегите себя. Со временем все будет хорошо

Как сказать, у меня 30 МФО, и три кредита в банке, минуса по кредиткам. Вот сделали одну ин.
И конечно я переживаю. За этот год они вытрепали нервы всем кому только можно. Я с ними не говорю, но знаю сколько раз в день мне звонят, здоровье это подпортило конкретно. И это действительно влияет на нервную систему, да и общее моральное состояние тоже. В любом случаи берегите себя. Со временем все будет хорошо
вы уже отдавали чтото? Или тоже на самотек как у всех? Мне нервы портить только родня может. Приходится отбиваться.

Дякую за підтримку))
Відколи я написала це повідомлення, багато минуло часу))
Живу і радію життю, борюсь з Дорошкевич і продовжую вірити в краще?

Навіть більше. Ще 10 майбутніх життів доведеться відпрацьовувати - де рабом на галєрах, а де продажной дєвкой в домє терпимості....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі