Найгірший варіант

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вони взагалі не сображають шо хочуть,, мені здається там навмисне на роботу беруть деградованих людей
Держава повертає кошти за кожного працевлаштованого інваліда ... + пільгові ньюанси )))
ПиСи : не мав намірів образити людей з будь якими вадами чи відмінностями!!!
Писав суто про аутів з спеціалізованих шараг.

Держава повертає кошти за кожного працевлаштованого інваліда ... + пільгові ньюанси )))
ПиСи : не мав намірів образити людей з будь якими вадами чи відмінностями!!!
Писав суто про аутів з спеціалізованих шараг.
Точно,це як сьогодні мені одна звонить з бистро займу , чому не оплачую борг я іій відповідаю не маю чим, то попередьте родичів по місцю прописки завтра буде виїзна група ,слабоумна)))

Точно,це як сьогодні мені одна звонить з бистро займу , чому не оплачую борг я іій відповідаю не маю чим, то попередьте родичів по місцю прописки завтра буде виїзна група ,слабоумна)))
Слабоумна - це слабо/легко сказано))

Просто я, :ahaha: :sarcastic: :ahaha: :good: ... Жги Волынянка жги )))
ПостРепнул :sarcastic::sarcastic::sarcastic: ...А как же "прожиточный минимум" )))
Виконавчу це не цікавить. Не платив дитині,значить маєш заначку. Отже плати. Потім другий платіж залежить від того скільки боргу. Я ще не буде компетентна в цьому питанні. Саме розбирають. Але про 75% впевнена.

Виконавчу це не цікавить. Не платив дитині,значить маєш заначку. Отже плати. Потім другий платіж залежить від того скільки боргу. Я ще не буде компетентна в цьому питанні. Саме розбирають. Але про 75% впевнена.
Розбирайтесь. 75% - нема такого.
І аліменти тут ні до чого абсолютно.
Майте хоч 200 боргів - не більше 20% .
Щоб не виникало думок - нагадаю, я спілкувався з адвокатом))

Свыше прожиточного минимума могут взять, не более. Сейчас 2к+ прожиточный, минималка 4170-20%пдв-прожиточный минимум2007=4170-834-2007=1266 их. А если и дети есть на содержании, то вообще [censure] им. Но у нас страна долбоёбов у руля, поэтому 20% может быть.
Если ЗП на корешку 12 а на руки 8.5
Ребенок маленький
Что они высчитают?
Post automatically merged:

Получается один банк или мфо 20% потом очередь другого 20%
Я правильно понимаю?

Получается один банк или мфо 20% потом очередь другого 20%
Я правильно понимаю?
Нет. 20% - максимальная сумма отчисления с ЗП , независимо от колличества выплат.Тоесть , с груба 20мфо (Боже упаси конечно))) - по 1% каждому, 40 - соотвественно 0,5%.

Нет. 20% - максимальная сумма отчисления с ЗП , независимо от колличества выплат.Тоесть , с груба 20мфо (Боже упаси конечно))) - по 1% каждому, 40 - соотвественно 0,5%.
Если я сейчас подаю на один банк через время на другой
Вначале 20 идёт на один банк а потом 20% на два банка и так пожизненно?

Ок,не піднімаю хвилю . але ...

У меня с зарплаты снимают 20% долга по исполнительному листу и 25% алиментов, итого 45%

У меня у коллеги на работе забирают 20% по решению суда на алименты...

romario, Забыли указать ЗП Вашу.

Если первый банк отсудил 20% от зп.
Через время, появляются ещё желающие поиметь, как тогда долг по первому, пересматривается сумма отчислений с зп так, чтоб общие отчисления не превышали 20% от дохода?
Если да, то в каком порядке?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі