Наярює половину дня

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто це може бути ,щось ніде цей номер не знаходжу хто це 0672462237

Подскажите чей номер 0504049502 какая то Диана правовый захыст это кто?

Щоб не створювати нову тему по дзвінкам, підкажіть будь ласка, чи можна заблокувати номер ,щоб він взагалі не міг дзвонити? Є деякі, що дзвонять один раз, а готівочка з одного стаціонарного 40раз в день телефонує. Вони всі в чс йдуть, але все одно напрягає.

Щоб не створювати нову тему по дзвінкам, підкажіть будь ласка, чи можна заблокувати номер ,щоб він взагалі не міг дзвонити? Є деякі, що дзвонять один раз, а готівочка з одного стаціонарного 40раз в день телефонує. Вони всі в чс йдуть, але все одно напрягає.
Я антиспам включила...и тишина))

програмка трукуллер-почитайте о ней

Я антиспам включила...и тишина))
Та в мене теж тишина, на протязі дня чищу, щоб не займало пам'ять, бачу хто дзвонив.
Доречі, зазвичай в мене до 100дзвінків на день, до обіду точно 20, а сьогодні лише 2, проте смс шлють. Чи є збіг, що у мене сьогодні немає на рахунку? Вони що, за мій рахунок телефонують??
програмка трукуллер-почитайте о ней
Поставила, все блокує. Все одно ж намагаються додзвонитись , хтось по разу і заспокоюється, а ті по 30-50разів, то аж дивно

Та в мене теж тишина, на протязі дня чищу, щоб не займало пам'ять, бачу хто дзвонив.
Доречі, зазвичай в мене до 100дзвінків на день, до обіду точно 20, а сьогодні лише 2, проте смс шлють. Чи є збіг, що у мене сьогодні немає на рахунку? Вони що, за мій рахунок телефонують??

Поставила, все блокує. Все одно ж намагаються додзвонитись , хтось по разу і заспокоюється, а ті по 30-50разів, то аж дивно
Та вроде же денюшку можно снять,ток если человек отвечает

Та вроде же денюшку можно снять,ток если человек отвечает
Я ще ніразу ні з ким не говорила)
Та хто зна, як вони заробляють. Просто сьогодні баланс на 0 і така тишина, ніхто не дзвонить))

Назад
Угорі