Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня подписаны-коллекторыХто це може бути ,щось ніде цей номер не знаходжу хто це 0672462237
Пол дня еще не прошлоХто це може бути ,щось ніде цей номер не знаходжу хто це 0672462237
Фін форсХто це може бути ,щось ніде цей номер не знаходжу хто це 0672462237
а хто їм продає?Фін форс
Сслона хто їм продає?
Навіщо таку тему створювати?Хто це може бути ,щось ніде цей номер не знаходжу хто це 0672462237
У мене не має сісілоан
Тому що на форумі є спеціальна тема.Навіщо таку тему створювати?
Если так интересно...то чего трубку не взять и не поговорить?) У них тысячи телефонов..У мене не має сісілоан
Тому що на форумі є спеціальна тема.
Мені стільки номерів цілими днями дзвонить,стільки було б тем...У мене не має сісілоан
Тому що на форумі є спеціальна тема.
Я антиспам включила...и тишина))Щоб не створювати нову тему по дзвінкам, підкажіть будь ласка, чи можна заблокувати номер ,щоб він взагалі не міг дзвонити? Є деякі, що дзвонять один раз, а готівочка з одного стаціонарного 40раз в день телефонує. Вони всі в чс йдуть, але все одно напрягає.
програмка трукуллер-почитайте о нейЩоб не створювати нову тему по дзвінкам, підкажіть будь ласка, чи можна заблокувати номер ,щоб він взагалі не міг дзвонити? Є деякі, що дзвонять один раз, а готівочка з одного стаціонарного 40раз в день телефонує. Вони всі в чс йдуть, але все одно напрягає.
Та в мене теж тишина, на протязі дня чищу, щоб не займало пам'ять, бачу хто дзвонив.Я антиспам включила...и тишина))
Поставила, все блокує. Все одно ж намагаються додзвонитись , хтось по разу і заспокоюється, а ті по 30-50разів, то аж дивнопрограмка трукуллер-почитайте о ней
Та вроде же денюшку можно снять,ток если человек отвечаетТа в мене теж тишина, на протязі дня чищу, щоб не займало пам'ять, бачу хто дзвонив.
Доречі, зазвичай в мене до 100дзвінків на день, до обіду точно 20, а сьогодні лише 2, проте смс шлють. Чи є збіг, що у мене сьогодні немає на рахунку? Вони що, за мій рахунок телефонують??
Поставила, все блокує. Все одно ж намагаються додзвонитись , хтось по разу і заспокоюється, а ті по 30-50разів, то аж дивно
Я ще ніразу ні з ким не говорила)Та вроде же денюшку можно снять,ток если человек отвечает
Мне тож сегодня пока мало звонков))Я ще ніразу ні з ким не говорила)
Та хто зна, як вони заробляють. Просто сьогодні баланс на 0 і така тишина, ніхто не дзвонить))
Дивно..) та й добре .Мне тож сегодня пока мало звонков))
Взаимно!!Дивно..) та й добре .
Така погода гарна, сонячно , пахне весною)) треба радіти життю і не думати про те все!)) Гарного Вам дня!