Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что вы им предоставляли?вот думую тоже на них писать,только вот кредитный договор отказываются они предостовлять(Сьогодні прийшла відповідь від нацкому, що надано мало інформації продіючий кредит в Єврогроші Що робити??? Знову писати??
Мені така відповідь від них прийшла по кашинському. Що я не надала доказів. То я відправила повторно таке саме, але вже прикріпила фото квитанції про оплату, договіри і листи які приходили від мфоСьогодні прийшла відповідь від нацкому, що надано мало інформації продіючий кредит в Єврогроші Що робити??? Знову писати??
что-то новое придумали, отпискиСьогодні прийшла відповідь від нацкому, що надано мало інформації продіючий кредит в Єврогроші Що робити??? Знову писати??
Да, по образцу и скрины делала с личного кабинета.А Вы отправляли письмо по образцу?
Да это все было написано в моем письмечто-то новое придумали, отписки
пишите снова, договор они обязаны сами запрашивать у шараги по тем данным, что вы предоставили ( номер, дата, ФИО) , с вашей стороны важно приложить доки по оплате ( скрины лк, чеки) , если таковые были.
Мені сьогодні прийшла відповідь від Нацкому, що Єврогроші не надали документів, тим самим порушивши умови ліцензійних умов. Подальшу відповідь моніторити на сайті, буде проведена позапланова перевірка.
Так в тому і біда. Пів місяця чекала, щоб отримати відповідь, що не надали документів. І що тепер? Мені ж від цього не легше...Та вони дістали,нікому документи не надали,рішення чекати!!!! А скільки чекати...я вже ттжня 3 чекаю,а процент капає(
Ждемс рішення??Так в тому і біда. Пів місяця чекала, щоб отримати відповідь, що не надали документів. І що тепер? Мені ж від цього не легше...
Щось мені здається воно нас не порадуєЖдемс рішення??