Нацкому мало інформації про діючий кредит в МФО!!!!!

• Автор теми Автор теми Vikitos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 921

Vikitos

Форумчанин
Дописи
169
Реакції
15
Бали
888
Vikitos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла відповідь від нацкому, що надано мало інформації продіючий кредит в Єврогроші Що робити??? Знову писати??

Сьогодні прийшла відповідь від нацкому, що надано мало інформації продіючий кредит в Єврогроші Що робити??? Знову писати??
А что вы им предоставляли?вот думую тоже на них писать,только вот кредитный договор отказываются они предостовлять(

Мені така відповідь від них прийшла по кашинському. Що я не надала доказів. То я відправила повторно таке саме, але вже прикріпила фото квитанції про оплату, договіри і листи які приходили від мфо

что-то новое придумали, отписки
пишите снова, договор они обязаны сами запрашивать у шараги по тем данным, что вы предоставили ( номер, дата, ФИО) , с вашей стороны важно приложить доки по оплате ( скрины лк, чеки) , если таковые были.

А Вы отправляли письмо по образцу?
Да, по образцу и скрины делала с личного кабинета.
Post automatically merged:

что-то новое придумали, отписки
пишите снова, договор они обязаны сами запрашивать у шараги по тем данным, что вы предоставили ( номер, дата, ФИО) , с вашей стороны важно приложить доки по оплате ( скрины лк, чеки) , если таковые были.
Да это все было написано в моем письме

Мені сьогодні прийшла відповідь від Нацкому, що Єврогроші не надали документів, тим самим порушивши умови ліцензійних умов. Подальшу відповідь моніторити на сайті, буде проведена позапланова перевірка.

Та вони дістали,нікому документи не надали,рішення чекати!!!! А скільки чекати...я вже ттжня 3 чекаю,а процент капає(
Мені сьогодні прийшла відповідь від Нацкому, що Єврогроші не надали документів, тим самим порушивши умови ліцензійних умов. Подальшу відповідь моніторити на сайті, буде проведена позапланова перевірка.

Та вони дістали,нікому документи не надали,рішення чекати!!!! А скільки чекати...я вже ттжня 3 чекаю,а процент капає(
Так в тому і біда. Пів місяця чекала, щоб отримати відповідь, що не надали документів. І що тепер? Мені ж від цього не легше...

Скиньте образну письма хто писал на алекси срочно нада не могу найти

Та,да,нацком,вообще в последнеее время булки расслабил.н каких толком позитивных ответов. Уже месяц на быстрозайм жду решения на сайте,три недели по еврогроши.по маникам два ответа с разными телами. И проценты в полтора раза больше тела,это нормально.не знаю,как там кому-то еще и деньги возвращают.нацкому тоже,по-ходу не выгодно находить нарушения у мфо, а то не получат от них доплат за сотрудничество. Я в обращении всегда указывала только номер договорв и дату.чего им уже может не хватать,какая былв погода за окнрм,когда оформлялся кредит?!

Назад
Угорі