Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З таким настроєм як у Вас звісно можна і не боротися з чм*шниками.А я вірю в те,що ми переможемо цю нечисть в нашій країні.І все залежить від нас.А якщо кожен так буде думати як Ви,то звісно "покращень" нам не бачити!Как? Мы голоса на петицию собрать не можем(
Но тем ни мение они решают многое. И если мфошники подадут в суд, то здесь поможет только Ваш вариант огласки и причём огласки а хорошо известных СМИ.не все решают деньги, просто станьте сильнее. ..
не согласен. мы же в эвропу. там суд помогает. все зависит от каждого из нас, из единицы. начнем с себя. шаг, один шаг.Но тем ни мение они решают многое. И если мфошники подадут в суд, то здесь поможет только Ваш вариант огласки и причём огласки а хорошо известных СМИ.
мало прочитали еще. читайте, ответ найдете, не ленитесь. ответ прост, выберите свой путь. бороться или платить все.Цілий рік я в цій жопі і два дня назад попала на ваш сайт. Брала монівео не один раз, так як залізла в ці довбані кредити по дурості. Місяць назад оформила знову кредит в монівео на 10000,два рази робила пролонгацію і от зломився телефон, 4 дня без зв'язку і купивши новий смартфон надходять мені дзвінки від якогось Андрія Борисовича що я вина монівео 17000,хамить мені. Я відповідно в істериці починаю шукати кошти так як продовжити кредит я не можу, крім нього ще 7 штук висить мікрозаймів. І так випадково я натрапила на ваш сайт, прочитала багато інформації і тепер незнаю як бути. Дали час до суботи, а як не оплачу то будуть звонити знайомим, чого відповідно я не хочу. Я обясняю, що немаю таких коштів а мені тільки хамство у відповідь. Сказала тому Андрію що проконсультуюсь з кредитним адвокатом(дякую сайту за таку інфу) а в нього чомусь зразу змінилась інтонація і почав мене повчати, що от-на адвоката я гроші маю а їм оплатити кредит ні, що я більше переплачу адвокату і тд і
Повірте мені дзвінки знайомим і рідним не саме страшне в житті.І життя після дзвінків не закінчується,а продовжується.А я дякую Чм*шникам за ті дзвінки знайомим і рідним,дуже швидко побачила насправді "Хто є хто!".Життя продовжується,правда і іншому руслі!Але в ньому вже дійсно немає тих "лишніх" людей-хамелеонів!Цілий рік я в цій жопі і два дня назад попала на ваш сайт. Брала монівео не один раз, так як залізла в ці довбані кредити по дурості. Місяць назад оформила знову кредит в монівео на 10000,два рази робила пролонгацію і от зломився телефон, 4 дня без зв'язку і купивши новий смартфон надходять мені дзвінки від якогось Андрія Борисовича що я вина монівео 17000,хамить мені. Я відповідно в істериці починаю шукати кошти так як продовжити кредит я не можу, крім нього ще 7 штук висить мікрозаймів. І так випадково я натрапила на ваш сайт, прочитала багато інформації і тепер незнаю як бути. Дали час до суботи, а як не оплачу то будуть звонити знайомим, чого відповідно я не хочу. Я обясняю, що немаю таких коштів а мені тільки хамство у відповідь. Сказала тому Андрію що проконсультуюсь з кредитним адвокатом(дякую сайту за таку інфу) а в нього чомусь зразу змінилась інтонація і почав мене повчати, що от-на адвоката я гроші маю а їм оплатити кредит ні, що я більше переплачу адвокату і тд і
Скиньте ссылку на подписание петиции.. я когда регистрировалась сказали два дня подождать, и потеряла. спасибоКак? Мы голоса на петицию собрать не можем(
У розділі Форум - Общие там дві петиції зверху прикріпленніСкиньте ссылку на подписание петиции.. я когда регистрировалась сказали два дня подождать, и потеряла. спасибо
У розділі Форум - Общие там дві петиції зверху прикріпленні
Спасибульки))) ПодписалаУ розділі Форум - Общие там дві петиції зверху прикріпленні
Дякую за пораду. Так як я недавно тут, то жалію, чому раніше не натрапила на цей сайтмало прочитали еще. читайте, ответ найдете, не ленитесь. ответ прост, выберите свой путь. бороться или платить все.
Знаєте, найбільше боюсь осуду від інших, тому що, раніше я таких людей які в кредитах осуджувала. Життя дивна штука, як все повертається бумерангои... Сил нам в боротьбі.Повірте мені дзвінки знайомим і рідним не саме страшне в житті.І життя після дзвінків не закінчується,а продовжується.А я дякую Чм*шникам за ті дзвінки знайомим і рідним,дуже швидко побачила насправді "Хто є хто!".Життя продовжується,правда і іншому руслі!Але в ньому вже дійсно немає тих "лишніх" людей-хамелеонів!
тому що тремтіли від страху. це ціль мфо і влади- страх. наша ціль- сила і боротьба!Дякую за пораду. Так як я недавно тут, то жалію, чому раніше не натрапила на цей сайт
От тепер, коли я побачила на сайті що я не одна така і що люди не здаються, не панікуютьа боряться, я взяла себе в руки. Завдяки історіям тут прочитаним, я вперше спокійно сплю і не боюсь дзвінків?тому що тремтіли від страху. це ціль мфо і влади- страх. наша ціль- сила і боротьба!
Ну інші ж якось жили,коли Ви їх осуджували.І Ви це якось все переживете.Дякую за пораду. Так як я недавно тут, то жалію, чому раніше не натрапила на цей сайт
Знаєте, найбільше боюсь осуду від інших, тому що, раніше я таких людей які в кредитах осуджувала. Життя дивна штука, як все повертається бумерангои... Сил нам в боротьбі.
Це так! Осуджувада, бо брали кредити знайомі на азартні ігри а я по такій дурості. І по суті за той рік боргів нічого на себе і не потратила. Все економія у всьомуНу інші ж якось жили,коли Ви їх осуджували.І Ви це якось все переживете.