AndriiK
Only read
- Дописи
- 50
- Реакції
- 26
- Бали
- 308
AndriiK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написав я місяць тому жалобу на Манівео в нацкомфінпослуг, тіло 10150 грн, через місяць зробив пролонгацію на 2650 грн, тепер вийшов на просрочку, на сьогодні нарахували 33000 грн, але в чому проблема що вони мені написали закони про пеню і штрафи а в кінці листа написали що все ок, правильно нараховано, я в шоці!!!!!
Хто там рахував, тупанув я трошки потрібно було спочатку в МФО написати а потім в нацик!
Моя думка така що Манівео має своїх людей там, тому що з 5 МФО вони мені допомогли і списували без проблем а на єнотів два рази писав і два рази вони нічого не знайшли.
Народ які поради будуть з вашої сторони і хто може порахувати мені по закону України яку суму я мав би їм заплатити в разі якщо вони подадуть в суд???!
Хто там рахував, тупанув я трошки потрібно було спочатку в МФО написати а потім в нацик!
Моя думка така що Манівео має своїх людей там, тому що з 5 МФО вони мені допомогли і списували без проблем а на єнотів два рази писав і два рази вони нічого не знайшли.
Народ які поради будуть з вашої сторони і хто може порахувати мені по закону України яку суму я мав би їм заплатити в разі якщо вони подадуть в суд???!