Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Там
Там вказується номер договору, за ним визначите, яке це МФО
Замовила теж виписку приват, то там у більшості випадків просто операції нащиваються списание со счета або переказ на карту, без айді. Тобто непонятно що це ща оплата

А Нацком. прийме в мене такий доказ про оплату бо ці су.. звоню і пишу їм щоб вислали договір і платежі мої а з їхньої сторони тупо ігнор.
Зареєструйтеся в лігплей. Там є lD платежі, вони з назвами МФО,або містять номери договорів. Я звідти брала, за порадою людини з форуму. Але чомусь по Сос кредиту немає, по Кредит касі є, але одного теж не було. А з CLY взагалі хохма, бо суми й дати співпадають, а номер договору не той.

Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тел

Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тело и выше!!!

И я бил би благодарен за шаблон заявления на возврат [email protected]

Стосовно Приват24 - зателефонуйте на гарячу лінію привата і замовте собі виписку в електронній формі (PDF). Вам скинуть на ел.пошту і буде видно всі транзакції, які Ви попросите.
По поводу горячей линии и манивео. Попросила я выписку и все оплаты что я делала. Они мне прислали на почту только суммы и какие то id номера. Так что в целом я не увидела что это компания манивео.

По поводу горячей линии и манивео. Попросила я выписку и все оплаты что я делала. Они мне прислали на почту только суммы и какие то id номера. Так что в целом я не увидела что это компания манивео.
Попросіть на гарячій лінії саме таку виписку, де видно, кому ви надсилаєте кошти, конкретизуйте запит, все це у них є і все це вони роблять. Це називається неформальна виписка. Або підіть у відділення привата, там Вам зроблять на папері і з печатками, правда за гроші (100гн).

Сегодня получил вот такое вот письмо, писал в нацком и урядовий, по сути водят за нос попросту как я понимаю

Вотъ

Вкладення

• Безымянный 1.webp
    Безымянный 1.webp
    109.3 Кб · Перегляди: 155
  • Безымянный 2.webp
    Безымянный 2.webp
    36.3 Кб · Перегляди: 138
Попросіть на гарячій лінії саме таку виписку, де видно, кому ви надсилаєте кошти, конкретизуйте запит, все це у них є і все це вони роблять. Це називається неформальна виписка. Або підіть у відділення привата, там Вам зроблять на папері і з печатками, правда за гроші (100гн).
Я именно такую выписку и просила. Как мне они сказали что у них конкретно отображается что манивео и сколько я оплачивала. Что она мне скинула, я не знаю, так как у меня не отображало что это манивео. Прийдеться идти в отделение и брать за 100 грн. ?

Я именно такую выписку и просила. Как мне они сказали что у них конкретно отображается что манивео и сколько я оплачивала. Что она мне скинула, я не знаю, так как у меня не отображало что это манивео. Прийдеться идти в отделение и брать за 100 грн. ?
Можливо, вам дійсно краще звернутися в відділення привату, в мене манивео відображається, але теж є деякі заплутані моменти. Про всяк випадок, запишіть собі, коли Ви робили пролонгайії по манівео, щоб потім звіритися по датам платежів. Успіху Вам!

Зайдите на liqpay.ua - большинство платежей через эту площадку проводится. Там довольно легко мониторить платежи

Это сук...просто пиз...ответ нацфина по кредит плюс ,скину основное что не читать остальной бред ,

Вкладення

• 34E25AEB-7B25-4FFF-BFE5-6B7E0E14F0FF.webp
    34E25AEB-7B25-4FFF-BFE5-6B7E0E14F0FF.webp
    76.3 Кб · Перегляди: 110
Это сук...просто пиз...ответ нацфина по кредит плюс ,скину основное что не читать остальной бред ,
мені вони таку саму байду відправили нац ком, я написав Знов через урядову про Рестетуцію.

і шо вдругий раз допомогло?я і так просив реституцію і повернення
Да не чикаЮ ответа.
і шо вдругий раз допомогло?я і так просив реституцію і повернення
На крайняк я Ще раз напишу! Бо коли брав був Военним.

Сейчас Нацкомфинуслуг никому ничего уже не закрывает по пролонгациям. В 2018-2019 да была такая возможность.

Всем доброе утро!!! Принесли вчера письма от нацфина.
1. Одно по алексу написали что будут разбираться и призначено розгляд справи про правопорушення згідно чинного законодавства і згодом на сайті можна буде попалити прийняте рішення щодо дій компанії.
2. В другом письме они обеденили ответ на несколько запросов. Вот насчёт Инфинанс и дженесик финанс они написали что я им переплатила и могу забрать лишние деньги!))) и что якобы компании мне должны били прислать об этом письма, но естественно никто ничего не писал)))
3. Также ответили и по БыстроЗайм)
Все в фото)
В связи с этим вопрос))) подскажите как правильно написать им письмо чтобы мне отдали денежку!!!!))) а то я в этих делах бестолковая!!!
Ааа ещё))) мне Еврогроши прислали письмо якобы копию заявления на меня в полицию на то чтобы начали кримінальне провадження по шахрайству))) но письмо я на автомате разорвала и забыла сфотать)))
Киньте зразок скарги будь-ласка

Назад
Угорі