Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я десь на форумі читала, що в них договора нікчемні (висновок нацкома). Тільки нам це щось дає? Я них також написала, поки відповіді нема.У меня НАЦКОМ прислал что не предоставили документы, ждать ещё 15 дней.
Нам это дает то что, мы их можем послать лесом далеко и на долго.Я десь на форумі читала, що в них договора нікчемні (висновок нацкома). Тільки нам це щось дає? Я них також написала, поки відповіді нема.
мені тоже таке прийшло, 15 днів минуло а толку немаєУ меня НАЦКОМ прислал что не предоставили документы, ждать ещё 15 дней.
Вчора прийшло що не надали док.на 15 днів продовжилиУ меня НАЦКОМ прислал что не предоставили документы, ждать ещё 15 дней.
Правильно, а сегодня вот вечером что договор со мной не заключали. Сама в шоке сутки прошли.Вчора прийшло що не надали док.на 15 днів продовжили
Оо...ну починаю і я)Правильно, а сегодня вот вечером что договор со мной не заключали. Сама в шоке сутки прошли.
Удачи вам)Оо...ну починаю і я)
Не довго чекала. І що тепер?Удачи вам)
Я думаю что нарушение договора, и он будет признан не действительным.Не довго чекала. І що тепер?
и толку? от этого звонки не прекратятсяЯ думаю что нарушение договора, и он будет признан не действительным.
блін в мене вже 15 днів пройшло, а результату 0и толку? от этого звонки не прекратятся
не повірите, тільки що прийла відповідь по бистрозайму, така сама як в вас, що далі робити?Не довго чекала. І що тепер?
Слать их далеко и на долго) нет догова нет проблем.блін в мене вже 15 днів пройшло, а результату 0
Post automatically merged:
не повірите, тільки що прийла відповідь по бистрозайму, така сама як в вас, що далі робити?
Висновок?)))) А Ви щось брали.)?)))) Мінус 1))!!!!!)))))Только что пришло от НАЦКОМ что Быстро Займ договор со мной не заключал.
Конечно не брала, договор то они со мной не заключали)))) какие могут быть ко мне претензии)))Висновок?)))) А Ви щось брали.)?)))) Мінус 1))!!!!!)))))