нацком на еврогроши?

• Автор теми Автор теми Юля555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юля555

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
24
Бали
853
Юля555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
у кого какие результаты ?
если вообще им не платили , списывали что то ?

Написала письмо в Нацком 23.07 на еврогроши, тело кредита 1500 грн (от 05.05.), 8792 грн долг, зашла в личный кабинет 08.08 долг 3311грн.Еврогроши сами погасили часть штрафов, но платить не собираюсь, жду лучшего предложения, ответа с Нацкома пока нет.

Они не предоставляют доки не какие. Нацфину.. А значит договор липа липой.. соответственно нет договора нет кредита

Написала письмо в Нацком 23.07 на еврогроши, тело кредита 1500 грн (от 05.05.), 8792 грн долг, зашла в личный кабинет 08.08 долг 3311грн.Еврогроши сами погасили часть штрафов, но платить не собираюсь, жду лучшего предложения, ответа с Нацкома пока нет.
вы писали через электронное обращение?

да, уже 2 письма написала 23.07 и 06.08

Пощастило вам,у мене з 2000 уже 17 і не міняється нічого

Я уже писала в других темах. Тело 2500. Пролонгации на 3к. Писала в нацком. Ег доки не предоставили. Через полтора месяца сами списали до тела+%+штраф50% тела. Итого 4950. Не меняется уже месяца 4. Пусть лесом идут. Никому не звонили кроме контакта

да, уже 2 письма написала 23.07 и 06.08
Скинь образец
Post automatically merged:

Скинь образец тоже хочу написать, тело 3500 пролонгаций на 14000, хотять 20000

Вкладення

• Screenshot_20190807-183125.webp
    Screenshot_20190807-183125.webp
    59 Кб · Перегляди: 98
вы брали образец на форуме ,или своё что то писали ?
образец на форуме
Я, ПІБ, проживаю за адресою: …, електронна адреса: …, маю кредитний договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Укркредитфінанс».

Кредит був виданий на суму … грн., на даний момент тіло кредиту становить … грн., проте відсотки та пеня по кредиту були сплачені в сумі … грн., на даний момент додатково нараховані відсотки складають … грн., що складає …% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками на даний момент складає … грн). Таким чином, за весь час дії договору мною була виконана значна переплата. Звертаюсь до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір №... від ... р. (строк дії договору … днів), укладений між товариством з обмеженою відповідальність «Укркредитфінанс» та ПІБ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ПІБ
Post automatically merged:

образец на форуме
Я, ПІБ, проживаю за адресою: …, електронна адреса: …, маю кредитний договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Укркредитфінанс».

Кредит був виданий на суму … грн., на даний момент тіло кредиту становить … грн., проте відсотки та пеня по кредиту були сплачені в сумі … грн., на даний момент додатково нараховані відсотки складають … грн., що складає …% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками на даний момент складає … грн). Таким чином, за весь час дії договору мною була виконана значна переплата. Звертаюсь до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір №... від ... р. (строк дії договору … днів), укладений між товариством з обмеженою відповідальність «Укркредитфінанс» та ПІБ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ПІБ
еще один образец:
Я, ФИО маю діючий кредитний інтернет договір з Товариство з обмеженою відповідальністю «___________________».

Кредит був виданий на суму _________ грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають _________% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками біля _____ грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від _____ р. № _______ (строк дії договору ___________) укладений між Товариство з обмеженою відповідальністю «_____________» та ФИО.

Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу _____________

Дата р. ФИО

Останнє редагування:
у кого какие результаты ?
если вообще им не платили , списывали что то ?
3 раза писала,3 раза не предоставили документы.Сумма правда после первого обращения в нацком остановилась,но от этого не легче.Просрочка 8 месяцев.тело 3000,насчитали (не помню точно до гривны)28000 с чем-то.Ничего не списали,просто остановили.

От нацкома пришёл ответ что все в порядке ( с 2000 почти 20000 насчитали ). Но в ЛК весит теперь на оплату 3140, а сами оплатили 15700. Все таки как то нацком помог

И у меня тело 2000 грн, в лк насчитано 3140, но списали 8100 грн. Осталось оплатить 4137 грн Радует очень.

Хоть тут как-то нацком влияет. Но звонари у них отбитые, сразу звонят грубят (матом), а не в ответ как многие.

А чому при відправці звернення в нацфінком., пишеться що не вірний захисний код і не відправляється моє звернення
Що робити?

А чому при відправці звернення в нацфінком., пишеться що не вірний захисний код і не відправляється моє звернення
Що робити?
У меня так же. Я зарегистрировалась на сайте Урядовый контактный центр. Личный кабинет. Там есть раздел эл.звернень. Пишите Голові Нацкомфінпослуг. И отправляете. Удобно то, что сразу же высвечивается движение по отправленному обращению, потом будет "перенаправлено", "прийнято до розгляду" и наконец, через время"Розглянуто", а внизу будет ответ. Через урядовый контактный центр можно отправлять любые письма и обращения, за любым адресом. А самое главное, что при поступлении обращения из Ур.контакт.центра, Нацком в любом случае даст ответ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі