Нацбанк анулював ліцензію сервісу онлайн-кредитів Monetka

• Автор теми Автор теми Сашкаааа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 8K
Я написала в НБУ і кіберполіцію. Не знаю, чи це щось дасть. Але зараз відстали
А що писали та прикладали до скарги, розкажіть трохи детальніше будь ласка

Ліцензії ТОВ “ФК “РІАЛЬТО” анульовані у зв’язку із визнанням ділової репутації власника істотної участі та керівника ТОВ “ФК “РІАЛЬТО”, а також самої небанківської фінансової установи небездоганною
Підкажіть будь ласка, що це означає? Виплачувати позику все одно треба чи можна забити і почнеться терор?

Останнє редагування:

Підкажіть будь ласка, що це означає? Виплачувати позику все одно треба чи можна забити і почнеться терор?
Платити треба. Скарги в нбу допомагають і вони стають тихіше
Що ж...
Я хотів собі калів і я їх отримав))
Монеточка, тримайся)))
Ви перші почали)

Якщо в когось є номер з перепискою в вайбері, тг і тд. - напишіть. І електронну адресу, якщо є така... Будуть повертати мені кредит))
І як успіхи?)

Писала трохи своїми словами, трохи нагуглила якихось скарг. Прикріпляла скріни повідомлень і скріни кучі дзвінків.

Вистачило переадресації на їх вхідну + пара листів на пошту електронну + пара повідомлень в їх "чат" та сайті.
Короткий зміст листів - надайте інформацію стосовно предмету для дзвінків до мене для вирішення проблеми. До відповіді на звернення вимушений переадресовувати вхідні дзвінки на вашу вхідну лінію.

Вистачило переадресації на їх вхідну + пара листів на пошту електронну + пара повідомлень в їх "чат" та сайті.
Короткий зміст листів - надайте інформацію стосовно предмету для дзвінків до мене для вирішення проблеми. До відповіді на звернення вимушений переадресовувати вхідні дзвінки на вашу вхідну лінію.
Орнув з методу. Але логіка є)

Я так само запушив чела, який мені поліцією погрожував. Вже вибачався і казав, що по боргу проблем немає.

В Монетки з'явився ще один клон klt credit. Сайт став один в один з procent і monetka, зміна власників відбулася в серпні

я ще з монеткою не розібрався, а ви в мене таке запитуєте)
Мені знайомий казав що він мав у монетці, а ті йому борг перекинули в кабінет процента, хоча він кабінет не робив там а вони самі, треш, але борг від того не зник, каже теж терор був по сусідам/рідним/близьким, зараз вроді зупинився, але кредит він так і не закрив, якщо у вас така сама ж картина то краще їх закривати, то ще ті у6*юдки)))

Назад
Угорі