Нацбанк анулював ліцензію сервісу онлайн-кредитів Monetka

• Автор теми Автор теми Сашкаааа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 8K
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Где мой коньяк? ГДЕ??? Ой как же хорошо! ой как прекрасно!!!!!!!!!
Я знал! ЗНАЛ, что этот день настанет! Время идти в суд и возвращать переплату этим дряням.
Значить можно скриншот переплат в НБУ отправить?

Значить можно скриншот переплат в НБУ отправить?
Если вы ждали моего одобрения - можно, отправляйте. А у меня был ИНН, пришлось оплатить полностью, потом его снёс через суд. А сейчас решил вернуть всё то, что заплатил. Через суд, конечно же.

В мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Вона до речі теж з форума і одна з перших рубалась з ними... там трешак був і внн і впаралель в суд позов.
Пітарасня галіма.
О да !!!! Відсвяткувала суперово??
А справа досі в Київському апеляційному суді не знайшла свого рішення ???
А минуло то літ вже багато ???
В мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Вона до речі теж з форума і одна з перших рубалась з ними... там трешак був і внн і впаралель в суд позов.
Пітарасня галіма.

Когось ще дістає зараз Монетка? Я так розумію, ліцензію відібрали і руки розвʼязані? Скарги в НБУ вже гірше їм не зроблять?

Когось ще дістає зараз Монетка? Я так розумію, ліцензію відібрали і руки розвʼязані? Скарги в НБУ вже гірше їм не зроблять?
Чому, штрафи ніхто не відміняв, вони ж в реєстрі фінансових компаній. тому сміливо пишіть скарги

Чому, штрафи ніхто не відміняв, вони ж в реєстрі фінансових компаній. тому сміливо пишіть скарги
Точно, штрафи) дякую!
Бо здуріли чмoшнuкu. Дзвонять людям, представляються поліцією. Пишуть після 12 ночі ?

Пітарасня галіма.
Доброго дня, новина гарна, але вчора почався треш сусідів, я була в шоці, від них не було ні слухи ,брав мій чоловік, начитавшись я чекала дзвінка раніше,а тут ...після анулювання ліцензії такий треш
хах, анулировали вчера,а не звонит больше месяца, связь прямая и непосредственная, хах

Міняйте на "прощавай"
Тут вилами по воді... Можуть змінити назву і зареєструвати на внучку або Жучку. І далі будуть жучити наївняк...
будьте уважні..вони масово до суду подають!
Нічого страшного. Нехай подають. Подати - ще не значить висудити висмоктане з пальця, якщо грамотно захищатись.
Доброго дня, новина гарна, але вчора почався треш сусідів, я була в шоці, від них не було ні слухи ,брав мій чоловік, начитавшись я чекала дзвінка раніше,а тут ...після анулювання ліцензії такий треш
Прямий шлях до поліції (краще прокуратури) із заявою про кримінальне правопорушення за сукупністю ознак ст.ст. 182, 189, 190.

Останнє редагування:
Скільки протермінування?

то шліть їх по відомому напрямку - коли реагуєш тероризують

Назад
Угорі