Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Значить можно скриншот переплат в НБУ отправить?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Где мой коньяк? ГДЕ??? Ой как же хорошо! ой как прекрасно!!!!!!!!!
Я знал! ЗНАЛ, что этот день настанет! Время идти в суд и возвращать переплату этим дряням.
Если вы ждали моего одобрения - можно, отправляйте. А у меня был ИНН, пришлось оплатить полностью, потом его снёс через суд. А сейчас решил вернуть всё то, что заплатил. Через суд, конечно же.Значить можно скриншот переплат в НБУ отправить?
вот это супер!А сейчас решил вернуть всё то, что заплатил. Через суд, конечно же.
О да !!!! Відсвяткувала суперово??В мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Вона до речі теж з форума і одна з перших рубалась з ними... там трешак був і внн і впаралель в суд позов.
Пітарасня галіма.
В мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Вона до речі теж з форума і одна з перших рубалась з ними... там трешак був і внн і впаралель в суд позов.
Пітарасня галіма.
Чому, штрафи ніхто не відміняв, вони ж в реєстрі фінансових компаній. тому сміливо пишіть скаргиКогось ще дістає зараз Монетка? Я так розумію, ліцензію відібрали і руки розвʼязані? Скарги в НБУ вже гірше їм не зроблять?
Точно, штрафи) дякую!Чому, штрафи ніхто не відміняв, вони ж в реєстрі фінансових компаній. тому сміливо пишіть скарги
Доброго дня, новина гарна, але вчора почався треш сусідів, я була в шоці, від них не було ні слухи ,брав мій чоловік, начитавшись я чекала дзвінка раніше,а тут ...після анулювання ліцензії такий трешВ мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Пітарасня галіма.
хах, анулировали вчера,а не звонит больше месяца, связь прямая и непосредственная, хах
Тут вилами по воді... Можуть змінити назву і зареєструвати на внучку або Жучку. І далі будуть жучити наївняк...Міняйте на "прощавай"
Нічого страшного. Нехай подають. Подати - ще не значить висудити висмоктане з пальця, якщо грамотно захищатись.будьте уважні..вони масово до суду подають!
Прямий шлях до поліції (краще прокуратури) із заявою про кримінальне правопорушення за сукупністю ознак ст.ст. 182, 189, 190.Доброго дня, новина гарна, але вчора почався треш сусідів, я була в шоці, від них не було ні слухи ,брав мій чоловік, начитавшись я чекала дзвінка раніше,а тут ...після анулювання ліцензії такий треш
Скільки протермінування?Доброго дня, новина гарна, але вчора почався треш сусідів, я була в шоці, від них не було ні слухи ,брав мій чоловік, начитавшись я чекала дзвінка раніше,а тут ...після анулювання ліцензії такий треш
Я не про шарагу, а про відношення до них всіх.Тут вилами по воді...
Скільки протермінування?
120 днівСкільки протермінування?
Вони мене вже 4 дні та моїх сусідів штормлят ,коли по часу вони припиняють терор? Чи тільки після сплати?
Скарги в НБУ писали, кіберполіція?Вони мене вже 4 дні та моїх сусідів штормлят ,коли по часу вони припиняють терор? Чи тільки після сплати?
Так, та 1545 урядова, та сусіди ,не закінчується терор, написав мені якійсь співробітник ,що тільки сплатити всю сумму 16600 з 5000 тисСкарги в НБУ писали, кіберполіція?
Дістає ,ще й як ,4 серпня треш всіх сусідівКогось ще дістає зараз Монетка? Я так розумію, ліцензію відібрали і руки розвʼязані? Скарги в НБУ вже гірше їм не зроблять?
Цікаво, вони телефонують на міські номери, чи на мобільні??Дістає ,ще й як ,4 серпня треш всіх сусідів