Наталія Косаревська, послуги викупу боргу в банках та мфо.

• Автор теми Автор теми верочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Я читала на форумі тут,що з ними не домовлятись з тими мфо

Ачи запропонують

А сі п запропонують?

а чи запропонують?чи до того часу з розуму би не зійти
После полугода начинают предлагать..
А с ума сходить не надо,причин к этому нет.Все через это проходили и живы.

Дійде до того, что дзвінків буде менше.Потім продадуть факторінгам.Ті запропонують Тіло, іноді (Досить часто) пів-тіла.Отоді Вже можна розглядаті пропозіцію. Альо має пройти 4міс, півроку, а то и рік.
Дзінки якому оточенню?приблизно..а робота?сусіди?приїждають?а листи?

Дзінки якому оточенню?приблизно..а робота?сусіди?приїждають?а листи?
Кого знайдуть. Як правило, інформацію беруть із Ваших соцмереж.Тому варто змінити налаштування конфіденційності.
Телефонують тим, кого Ви вказали контактними особами.
Якщо живете в селі, то сільському голові і сусідам. Телефонують на роботу. Ви не одна така з кредитами.

Кого знайдуть. Як правило, інформацію беруть Із Ваших соцмереж.Тому Варто Изменить налаштування конфіденційності.
Телефонують тім, кого Ви вказано контактної особи.
Если живете в селі, то сільському Голові и сусідам. Телефонують на роботу. Ві не одна така з кредитами.
Ттак, я вірю что не одна

а якщо у місті?доходить до приїзду і листів?

Аяк саме? В смс?я трубку брати боюся
1. Не шукайте ніяких "помічників" "адвокатів" і тому подібне. Це все абсолютно розвод на гроші.
2. Обов'язково і чим скоріше йдете в банк і робите перевипуск карти, на яку ви брали позику
3. Міняєте собі і родичам сімкарти. Видаляєте сторінки у фейсбуці, інстаграмі
4. Уважно читайте форум, тут є вся необхідна інформація

Листи шлють на Укрпошту регулярно. Орендуйте абонскриньку і напишіть заяву на переадресацію Вашої кореспонденції на абонскриньку. Приїздить готівочка, про інших не чула
Ттак, я вірю что не одна

а якщо у місті?доходить до приїзду і листів?
Ну і то, приїхали, вручили листа про борг і все

Листи шлють на Укрпошту регулярно. Орендуйте абонскриньку і напишіть заяву на переадресацію Вашої кореспонденції на абонскриньку. Приїздить готівочка, про інших не чула

Ну і то, приїхали, вручили листа про борг і все
Як я надіюся що все це правда що ви тут всі пишете
Бо в голову лізе всяка дурня
Тиждень сама не своя хожу
Двоє дітей ше й
Накручую себе до того шо зроблять 1000% і тоді прийдеться продати квартиру
Жахи що робиться в тій голові

Як я надіюся що все це правда що ви тут всі пишете
Бо в голову лізе всяка дурня
Тиждень сама не своя хожу
Двоє дітей ше й
Накручую себе до того шо зроблять 1000% і тоді прийдеться продати квартиру
Жахи що робиться в тій голові
А вы попробуйте не накручивать. В любом случае это уже произошло и денег нет. Но мы тут все такие же и оттого что вы будете брать трубку и говорить, хотя так не с кем и не о чем, звонки не прекратятся. Тактика такая запугать: не получается так, будем по другому. А предлагать выгодные условия будут, но не сразу. Все наладится!!!

А ви спробуйте НЕ накручувати. У будь-якому випадку це вже сталося і грошей немає. Але ми тут всі такі ж і від того що ви будете брати трубку і говорити, хоча так ні з ким і нема про що, дзвінки не припиняться. Тактика така залякати: не виходить так, будемо по іншому. А пропонувати вигідні умови будуть, але не відразу. Все налагодиться!!!
найгірша думка про ті, что будут звонити всім ПІДРЯД и на роботу
Щоб Ще не Вигнан ...
І ще щоб двері не вибивали

найгірша думка про ті, что будут звонити всім ПІДРЯД и на роботу
Щоб Ще не Вигнан ...
І ще щоб двері не вибивали
Если и ходят, то всего несколько контор и только бумажку всунут и все. Все остальные по телефону развлекаются. Но на звонки вы никак повлиять не можете. Увы. Одолевают мошенники, не нравится что звонят, скажите пусть пишут куда-нибудь на тех кто звонит, так как звоните не вы.

Якщо і ходять, то всього кілька контор і тільки папірець всунуть і все. Всі інші по телефону розважаються. Але на дзвінки ви ніяк вплинути не можете. На жаль. Долають шахраї, не подобається що дзвонять, скажіть нехай пишуть куди-небудь на тих хто дзвонить, так як телефонуєте не ви.
Надіюсь на ті
але Так бути не може щоб пів України не платило)))))

В нашей жизни может быть все, что угодно)
А можуть добратися на роботу,якщо я не вказувала де працюю?
ще цікавить як працює дінеро
Бо на форумі не знайшла(
Підкажіть хто що знає

А можуть добратися на роботу,якщо я не вказувала де працюю?
ще цікавить як працює дінеро
Бо на форумі не знайшла(
Підкажіть хто що знає
У меня они есть. Не видно, и не слышно их, тихие очень. То, что не указывали работу, не поможет. Они сами могут найти, но не факт. Тут как лотерея.
Вот по Динеро раздел Dinero (УкрПозика)

Назад
Угорі