Наталія Косаревська, послуги викупу боргу в банках та мфо.

• Автор теми Автор теми верочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Мами не всі приймуть.Є різні
Звичайно, що різні. Я вам більше скажу, більшість мам таке не приймає! А ви дочекайтеся ,коли вашій мамі ті дзвонилки тупі, обезбашені і безпринципні розкажуть свою версію подій! Ото ваша мама прийме!!!
Со временем каждая приймет, поймет и успокоиться..Все таки ребенок родной.
Тоже не очень вариант! Я ворочу, что хочу, а она потом поймет, потому что я ей выбора не оставляю! Она же мать! Я не знаю, как у других, но у меня в моей семье моя мать обо мне заботилась пол моей жизни (в одиночку без отца), а потом я начала заботиться о ней. И когда я во что-то вляпываюсь, уже взрослая, она переживает очень ,но знает, что с ней ничего не случится, что я ее оберегаю, так как она меня в детстве. А со мной тем более))) Вот и все. Мы доверяем друг другу!

Останнє редагування:
Звичайно, що різні. Я вам більше скажу, більшість мам таке не приймає! А ви дочекайтеся ,коли вашій мамі ті дзвонилки тупі, обезбашені і безпринципні розкажуть свою версію подій! Ото ваша мама прийме!!!

Тоже не очень вариант! Я ворочу, что хочу, а она потом поймет, потому что я ей выбора не оставляю! Она же мать! Я не знаю, как у других, но у меня в моей семье моя мать обо мне заботилась пол моей жизни (в одиночку без отца), а потом я начала заботиться о ней. И когда я во что-то вляпываюсь, уже взрослая, она переживает очень ,но знает, что с ней ничего не случится, что я ее оберегаю, так как она меня в детстве. А со мной тем более))) Вот и все. Мы доверяем друг другу!
Моя мама знає.Для неї одне,-був би ремонт за ті гроші,встидно,можна було обійтись...Не можна було.Ніяк.Взяти було ніде.Ніхто мене не питав,за що я по тих лікарнях гонюсь,де я беру,як справляюсь.Тепер-був би ремонт.

Ну, так, в чому справа! Заплатіть в 3-5 раз більше незаконних вимог МФО і нехай ваша мама спить спокійно! І контактні разом з нею! А!!! У вас грошей на то все ******** вже нема?! Значить поговоріть з рідними. Скажіть, що взяли кредит на місяц ,не справились, взяли новий, щоб перекрити і т.д.через тиждень прострочки вже були винні в 10 раз більше і тільки тоді, зрозуміли, що ви потрапили до шахраїв і будете вирішувати все тільки через суд!
Шукаю і питаю у всіх хто може позичити
Моя мама трохи не з таких ,що зрозуміє

Моя мама знає.Для неї одне,-був би ремонт за ті гроші,встидно,можна було обійтись...Не можна було.Ніяк.Взяти було ніде.Ніхто мене не питав,за що я по тих лікарнях гонюсь,де я беру,як справляюсь.Тепер-був би ремонт.
Співчуваю

Вы в этом уверены? Главное правильно объяснить ей,мол, взяла тысячу,прострочила,хотят восемь,подожду пока тысячу предложат.Мол,я ж не буду переплачивать..

А, блін, моя з таких! 74 роки людині (дуже пізно мене народила), у нас і через різницю таку у віці завжди проблеми були, не дуже одна одну розуміли. Вона в житті кредитів не брала! І нічо! Домовилися з нею! Порозумілися! Було би бажання!

В мене край настав,коли ми з малою після прийому у лікаря зрозуміли,що немає грошей на дорогу додому.А їхати далеко.І дорого.Якось я упустила,що віддала в аптеці останні гроші.От тоді і було перше МФО.

Навіть не думайте про таке.
Борги свої продавати...
Ви уявіть, продали ви комусь свій борг, а ті людішкі так договір заключили, що ви винні в 10 раз більше станете. Ще й хто зна що то за шахраї.
Не зв'язуйтеся з бандюками.
Мфо й самі трохи пізніше будуть у вас тіло клянчили. Ліпше зараз трошечки перетерпіти, ніж щоби потім ще гірше не стало.
Мама зрозуміє рано чи пізно вас...може перше і поскандалить трохи, зато потім скаже - "не смій мфо платити більше ніж тіло кредиту"

Забить и все) я тоже в панике был) переболел...)))
Так просто я розумію ці МФО нічого не залишають..дзвінки ,виїзди
Все індивідуально?
Жа
В мене край настав,коли ми з малою після прийому у лікаря зрозуміли,що немає грошей на дорогу додому.А їхати далеко.І дорого.Якось я упустила,що віддала в аптеці останні гроші.От тоді і було перше МФОжах(((
В мене край настав,коли ми з малою після прийому у лікаря зрозуміли,що немає грошей на дорогу додому.А їхати далеко.І дорого.Якось я упустила,що віддала в аптеці останні гроші.От тоді і було перше МФО.
жах(((бідна ви(

Навіть не думайте про таке.
Борги свої продавати...
Ви уявіть, продали ви комусь свій борг, а ті людішкі так договір заключили, що ви винні в 10 раз більше станете. Ще й хто зна що то за шахраї.
Не зв'язуйтеся з бандюками.
Мфо й самі трохи пізніше будуть у вас тіло клянчили. Ліпше зараз трошечки перетерпіти, ніж щоби потім ще гірше не стало.
Мама зрозуміє рано чи пізно вас...може перше і поскандалить трохи, зато потім скаже - "не смій мфо платити більше ніж тіло кредиту"
Я читала на форумі тут,що з ними не домовлятись з тими мфо
Ви в цьому впевнені? Головне правильно пояснити їй, мовляв, взяла тисячу, прострочити, хочуть вісім, почекаю поки тисячу предложат.Мол, я ж не буду переплачувати ..
Ачи запропонують
Ви в цьому впевнені? Головне правильно пояснити їй, мовляв, взяла тисячу, прострочити, хочуть вісім, почекаю поки тисячу предложат.Мол, я ж не буду переплачувати ..
А сі п запропонують?
а чи запропонують?чи до того часу з розуму би не зійти

Останнє редагування:
Чули можливо за реальних ,які допомогли?

У мене загальна сума мікрозаймів 56 тисяч.вже не знаю шо і думати,в кого позичати.4 дні просрочки
Выдохните. Вы уже на Форуме. У Вас начался новый этап.Не, ну бывают конечно, экземпляры, которые находясь здесь продолжають кормить мфо, но их мало. Люди, попав сюда, прозревают и перестают бояться.
И, эта, нас родные тоже не хвалили за кредиты. Пережили.

Выдохните. Вы уже на Форуме. У Вас начался новый этап.Не, ну бывают конечно, экземпляры, которые находясь здесь продолжають кормить мфо, но их мало. Люди, попав сюда, прозревают и перестают бояться.
И, эта, нас родные тоже не хвалили за кредиты. Пережили.
Не брати трубку?сніжинку включати?і до чого дійде?

Не брати трубку?сніжинку включати?і до чого дійде?
Дійде до того, що дзвінків буде менше.Потім продадуть факторінгам.Ті запропонують тіло, іноді (досить часто)пів-тіла.Отоді вже можна розглядати пропозицію. Але має пройти 4міс, півроку, а то і рік.

Назад
Угорі