Настрою немає зовсім

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тільки шо прийшло співробітнику від Дорошкевич,не знаю від якої компанії,мабуть 20% з зарплати . Хотіла подивись в асвп шось нічого не находить хоча в єдиному є . Настрій остаточно пропав бо переживаю за себе

Тільки шо прийшло співробітнику від Дорошкевич,не знаю від якої компанії,мабуть 20% з зарплати . Хотіла подивись в асвп шось нічого не находить хоча в єдиному є . Настрій остаточно пропав бо переживаю за себе
Це емоції, гоніть їх геть. Не лякайте самі себе. Не всім, далеко не всім роблять напис

Не думайте о плохом.Как говорили выше,то далеко не всем делают надпись.Лучше переключитесь на что то хорошее

Мабуть емоції,просто якось відразу так неприємно стало
А я бачу позитив у тому, що не Ви одна на роботі у себе з боргами). Відпустіть ситуацію. Он краще новини почитайте. Одна страшніша іншої. Мор по всьому світу, а Ви за якісь кредити
Живіть і радійте!

А я бачу позитив у тому, що не Ви одна на роботі у себе з боргами). Відпустіть ситуацію. Он краще новини почитайте. Одна страшніша іншої. Мор по всьому світу, а Ви за якісь кредити
Живіть і радійте!
Воно то так ,я знаю шо ці кредити не варті нічого. Рік назад виявили у мене язву,цього року вже перехворіла ковідом. Просто на моботі такі в нас люди ,сміються он кажуть твоя сестра по кредитам пішла

... Просто на моботі такі в нас люди ,сміються он кажуть твоя сестра по кредитам пішла
Казали мої бабця:“воно не по деревах лазить, а по людях ходить”
Ті, хто сміються, не знають що з ними завтра буде
Вони випадкові пасажири у Вашому вагоні життя. У них у кожного теж своє пекло є. Просто Ви не знаєте

Казали мої бабця:“воно не по деревах лазить, а по людях ходить”
Ті, хто сміються, не знають що з ними завтра буде
Вони випадкові пасажири у Вашому вагоні життя. У них у кожного теж своє пекло є. Просто Ви не знаєте
та звичайно шо є,але ж всі такі гонорові

Ну і що?Це ж не кінець світу.Все можна вирішити.

Всі ми попали в цей сюжет життя, щоб з нами не трапилося щось гірше. Так, ці борги - страждання. Але це не порівняти зі стражданням, коли хворіє рідна людина! А сумні думки - як комарі, чи мошка. Вони роєм вьються біля кожної людини. Сум через борги - найлегший сум із можливих!

Всі ми попали в цей сюжет життя, щоб з нами не трапилося щось гірше. Так, ці борги - страждання. Але це не порівняти зі стражданням, коли хворіє рідна людина! А сумні думки - як комарі, чи мошка. Вони роєм вьються біля кожної людини. Сум через борги - найлегший сум із можливих!
Дякую

Назад
Угорі