Настрою немає зовсім

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Тільки шо прийшло співробітнику від Дорошкевич,не знаю від якої компанії,мабуть 20% з зарплати . Хотіла подивись в асвп шось нічого не находить хоча в єдиному є . Настрій остаточно пропав бо переживаю за себе
Хотите подниму настроение( шучу) у нас на двоих8 ИП исуд по позову банка. Есть и дорошкевич и павелкив и все все все

Почти каждую неделю получаюИП. Вчера рыдала да и сегодня с утра истерика потому что сразу два ИП получила . Но когда пошла на похороны к подруге которая сгорела от рака за неделю поняла что все это ерунда. Подаю на все и всех в суд.а ещё вечером сосед с которым я в контрах говорит что каллы ему звонят а я ну и что пусть звонят это же к тебе а не ко мне.

Воно то так ,я знаю шо ці кредити не варті нічого. Рік назад виявили у мене язву,цього року вже перехворіла ковідом. Просто на моботі такі в нас люди ,сміються он кажуть твоя сестра по кредитам пішла
Як я Вас розумію. Сама така, переживаю, що зроблять надпис і що казатиму, бо дзвонили колегам, директору, то брехала, що то кредит родича. Так, неприємно, коли шушукаються, але що поробиш. Потрібно не думати про те, що скажуть люди. Потриндять і перестануть.
Да ерунда всё это.
Вообще чепуха.
У меня дочка заболела.
Думали короновирус.
Оказалось пневмония .
Температура 39 четыре дня и не падала.
Я бросила очень хорошую работу в Польше.
Вернулась на Украину.
Сейчас в больнице , постоянно с ребенком.
Слава богу сегодня уже лучше....
Те, 28 часов в дороге я не забуду никогда!!!!
Это страх, боль, истерика и просто вой....
Вот это страшно.
А эти ИНН и МФО, это *****....
Не стоит даже ногтя...
Возьмите себя в руки.
Мы сильные.
Здоров'я Вашій доці! Усе буде добре!

На форуме у всех нас много общих тем.А так -типа сытый бедного не всегда понимает.И не хочет понять(((
це точно
я щиро дякую усім за підримку,ви найкращі
Як я Вас розумію. Сама така, переживаю, що зроблять надпис і що казатиму, бо дзвонили колегам, директору, то брехала, що то кредит родича. Так, неприємно, коли шушукаються, але що поробиш. Потрібно не думати про те, що скажуть люди. Потриндять і перестануть.

Здоров'я Вашій доці! Усе буде добре!
Привіт,як зараз доця?
це точно
я щиро дякую усім за підримку,ви найкращі

Привіт,як зараз доця?
ой вибачте це не вам)
Ну это природа и натура среднестатистического человека.За глаза и за спиной все херои.А на деле- пшик и пук(((
В мене на роботі в основному такі є ,я оцих всіх сраколизів терпіти не можу

Останнє редагування:
Спасибо.
Сегодня уже поела немножко.
Вчера только суп рисовый без картошки. Пару ложек.
Всё хорошо.
Мы вместе.
Спасибо, солнышко, огромное.
привіт,буду тримати за твоє янголятко кулачки і ти тримайся на днях напишу)
Хотите подниму настроение( шучу) у нас на двоих8 ИП исуд по позову банка. Есть и дорошкевич и павелкив и все все все
ось тут я вам співчуваю

Назад
Угорі