Настрій є)

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 830
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні є настрій поприкалуватися і як на зло ніхто нетелефонує. Я і промову приготувала блок зняла( обідно??

Love, а мене сьогодні накрило(( вже не знаю що робити, не спілкуюсь ні з ким але якась паніка

Дівчата,Ви що помінялися ролями.?))) Нещодавно одна сумувала,друга прикалювалась

Дівчата,Ви що помінялися ролями.?))) Нещодавно одна сумувала,друга прикалювалась
Та я вже пережила обдзвони і пopнoколлажи і що лише небуло. Дитина грудна(2 місяці). А вдруг молоко пропаде як переживатиму)))
Настала моя черга їх дрвбити. Ваша Готівочка вже прлучила за всі смс продзвони і тд. Неберуть телефон ніхто.

А мне с утра уже смс от Дебфорта, оплатить до 12.00.И фактор звонит.

Сьогодні є настрій поприкалуватися і як на зло ніхто нетелефонує. Я і промову приготувала блок зняла( обідно??
Ну-ну..... А потом будите создавать тему, что Вам вылили кучу гадостей и что у Вас нет настроения?

А мне с утра уже смс от Дебфорта, оплатить до 12.00.И фактор звонит.
Мені ніхто нетелефонує. Я сама телефоную і кажу розмова записується і матами їх обкладаю.
Ну-ну..... А потом будите создавать тему, что Вам вылили кучу гадостей и что у Вас нет настроения?
Просто в"їхала що від їх слів і погроз нічого незміниться. Грошей нема всеодно на всіх. То краще настрій хай буде

Та я вже пережила обдзвони і пopнoколлажи і що лише небуло. Дитина грудна(2 місяці). А вдруг молоко пропаде як переживатиму)))
Розумні слова та дії молодої мами. Хвалю. Дитинка з маминим молоком має вивчати як себе захищати)))))) Нехай здорова буде Ваша малеча.!!!))))
Настрою гарного завжди. )))
Ми ж жіночки ,ми маємо прав себе пожаліти,попліткувати!????
А може дітей одружитися(шуточка)))))))

Мені ніхто нетелефонує. Я сама телефоную і кажу розмова записується і матами їх обкладаю.

Просто в"їхала що від їх слів і погроз нічого незміниться. Грошей нема всеодно на всіх. То краще настрій хай буде
вы на правильной волне, оставайтесь на ней!

Розумні слова та дії молодої мами. Хвалю. Дитинка з маминим молоком має вивчати як себе захищати)))))) Нехай здорова буде Ваша малеча.!!!))))

Так так)

:facepalm::russian_roulette:

Просто я, напевно помінялись)) на те ми і дівчата щоб настрій змінювався ))

А у меня день-дурдень,все достало.

Не до мфо точно.

Inna Shulgach, я на смс та пропущені дзвінки не реагую вже. Але якась паніка з самого ранку як прокинулась , хоча може через те що заспокійливі вже давно пила. Ми дівчата і нам можна все)))

Д''євкі,а просто відключити телефон на годинку слабо,?коли пройде хандра ,і світ появиться в очах,його включити?)))))
Діюча система, випробувальний термін безкінечний)))))

З"явився настрій і поперло. Май кредит дозволив оплатити лиш иіло кредиту 2 місяці прострочки. Нараховано було 9000. Я написала їм до тоно що в декреті гроше нема платити більш як тіло небуду. Довідку додала що народила і молодці дали до 28.06 срок оплатити. Оплачу і забуду. Потроху вигрібаюся)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі