Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я вже пережила обдзвони і пopнoколлажи і що лише небуло. Дитина грудна(2 місяці). А вдруг молоко пропаде як переживатиму)))Дівчата,Ви що помінялися ролями.?))) Нещодавно одна сумувала,друга прикалювалась
Ну-ну..... А потом будите создавать тему, что Вам вылили кучу гадостей и что у Вас нет настроения?Сьогодні є настрій поприкалуватися і як на зло ніхто нетелефонує. Я і промову приготувала блок зняла( обідно??
Мені ніхто нетелефонує. Я сама телефоную і кажу розмова записується і матами їх обкладаю.А мне с утра уже смс от Дебфорта, оплатить до 12.00.И фактор звонит.
Просто в"їхала що від їх слів і погроз нічого незміниться. Грошей нема всеодно на всіх. То краще настрій хай будеНу-ну..... А потом будите создавать тему, что Вам вылили кучу гадостей и что у Вас нет настроения?
Розумні слова та дії молодої мами. Хвалю. Дитинка з маминим молоком має вивчати як себе захищати)))))) Нехай здорова буде Ваша малеча.!!!))))Та я вже пережила обдзвони і пopнoколлажи і що лише небуло. Дитина грудна(2 місяці). А вдруг молоко пропаде як переживатиму)))
Ми ж жіночки ,ми маємо прав себе пожаліти,попліткувати!????Ну-ну..... А потом будите создавать тему, что Вам вылили кучу гадостей и что у Вас нет настроения?
вы на правильной волне, оставайтесь на ней!Мені ніхто нетелефонує. Я сама телефоную і кажу розмова записується і матами їх обкладаю.
Просто в"їхала що від їх слів і погроз нічого незміниться. Грошей нема всеодно на всіх. То краще настрій хай буде
Так так)Розумні слова та дії молодої мами. Хвалю. Дитинка з маминим молоком має вивчати як себе захищати)))))) Нехай здорова буде Ваша малеча.!!!))))
Настрою гарного завжди. )))
Ми ж жіночки ,ми маємо прав себе пожаліти,попліткувати!????
А може дітей одружитися(шуточка)))))))
Розумні слова та дії молодої мами. Хвалю. Дитинка з маминим молоком має вивчати як себе захищати)))))) Нехай здорова буде Ваша малеча.!!!))))
Настрою гарного завжди. )))
Ми ж жіночки ,ми маємо прав себе пожаліти,попліткувати!????
А може дітей одружитися(шуточка)))))))

,,О ,Вам,мужчины,за женским разумом никогда не угнаться. Ведь мы изменчивы всегда)))
Мене зранку теж..кучу смс з погрозами від різних компаній, телефонні дзвінки від яких на мороз падаєш... Підхарило вжеLove, а мене сьогодні накрило(( вже не знаю що робити, не спілкуюсь ні з ким але якась паніка
А вам так и хочетсяСьогодні є настрій поприкалуватися і як на зло ніхто нетелефонує. Я і промову приготувала блок зняла( обідно??