Пфффф... у меня по началу, пока форум не нашла и пыталась с ними разговаривать, было по 180 звонков))) но у меня и контор за двадцаточку))) прошло два месяца...и ,о чудо!!! Звонков парочка всего))) и труколлер мне такие перлы выдаёт ,что я не злюсь, а лишь ржу и поднимаю себе настроение)) вот сегодня звонили - "колминьекторы"))) не знаю кто их так назвал,но я так громко смеялась,что чуть людей н напугала вокруг) так что беседы полностью нужно исключать,так советуют и юристы и бывалые)
Ещё ни разу ни с кем по-телефону не общался. И нет такого желания вообще. О чём говорить, если платить не собираюсь ибо нечем...
Да и не хочу больше !!!)))
Правда пока Антиколлектор не ставил ещё, хочу посмотреть, когда все выйдут на "финишную прямую" (из 9 мфо - пока "в пролёте" ток 5) - размеры их безумия в эквиваленте колличества звонков )))
А потом - все нах и пишите письма мелким подчерком)))
Я просто думала, може раніше почати писати в нацкомфінпослуг і таким чином зменшити удар по рідним. Чи самій з ним говорити, ну як говорити, угукати та і все, щоб до них не дзвонили, чи це до лампочки?
Змиріться з тим, що : чи Ви будете з ними спілкуватися, чи ні - вони всерівно будуть "кошмарити" як мінімум дзвінками всіх, кого знайдуть з Вашого оточення.Це вже перевірено на багатьох((
Отже, як писали Вам вище - або платіть те, що вони вимагають ( проте це тупо, це особисто моя думка) і попутно ще й піднімає цим калам-шакалам самооцінку і мотивацію, або ж мінімізуйте прессінг на Ваше оточення, шляхом підготовки їх наперед особисто Вами і в тій формф, коли вони Вас зможуть зрозуміти принаймі і вислухати. Бо те, що вони почують від цих ********* - може нанести по ним удар коли вони будуть не підготовані до цього.Оце погано.
В мене особисто , як я думаю і у багатьох присутніх форумчан, це було ОСНОВНИМ негативним фактором в цій ситуації ... Не те чим чи як платити (бо пішли вони всі нах!) - а захистити від негативу близьких.
Всі решта проблеми - по мірі надходження)