Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
и без суда обойдётсяНаші люди і самі можуть квартири колекторам віддати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
и без суда обойдётсяНаші люди і самі можуть квартири колекторам віддати.
Нужно было на кидстаффеНашли где искать юриста, на Кабанчике))

Меня уже несколько лет не могут повесить или убить... Уверен что вы ничем не хуже/лучше.Меня повесят или убьют
Жизнь моя закончена…
ви ще й телевізор дивитесь?Факты сейчас показывают про мфо….прям в данный момент
Это знак какой-то
знак, що потрібно викинути телевізорЭто знак какой-то
Да(ви ще й телевізор дивитесь?
знак, що потрібно викинути телевізор
Угу , против знаков не попрешь)))Факты сейчас показывают про мфо….прям в данный момент
Это знак какой-то
Против ПДД шоли?)))Угу , против знаков не попрешь)))
"говорить Україна" - Уже давно это передачу переименовали в "врет Украина")А якщо по самій статті - то це фейк. Ще на "говорить Україна" люблять подібний брєд показувати
???Шо дєлать?)))А якщо в мене в десять разів більше тіло... кредиту?)))То і батьківський будинок напевно заберуть?Нада все продавать і розраховуватись з МФО)))В мариуполе забрали квартиру за 5 тысяч тела…
Ты не в Мариуполе.???Шо дєлать?)))А якщо в мене в десять разів більше тіло... кредиту?)))То і батьківський будинок напевно заберуть?Нада все продавать і розраховуватись з МФО)))
Кака різниця)))Срочно продать.Ты не в Мариуполе.
Серьезно? Больше 100 тысяч????Шо дєлать?)))А якщо в мене в десять разів більше тіло... кредиту?)))То і батьківський будинок напевно заберуть?Нада все продавать і розраховуватись з МФО)))
Угу ))). Приветик, дорогой, рада тебя слышатьПротив ПДД шоли?)))

А хватит ли?))). Может и у соседей что то придётся отжать)))???Шо дєлать?)))А якщо в мене в десять разів більше тіло... кредиту?)))То і батьківський будинок напевно заберуть?Нада все продавать і розраховуватись з МФО)))
БредВ мариуполе забрали квартиру за 5 тысяч тела…
Точно)))У них дом больше)))?Угу ))). Приветик, дорогой, рада тебя слышать
А хватит ли?))). Может и у соседей что то придётся отжать)))
Краткость сестра таланта ?
Ста тисячами Ви тут мало кого здивуєте) Це взагалі небагато. Розгребете, якщо візьмете себе в руки, перестанете шукати різних псевдоюристів, дивитися брєд по телевізору.Серьезно? Больше 100 тысяч?
Може ещё поискать соседей)?Точно)))У них дом больше)))?