Нашла курицу с Готивочки Алла Викторовна

• Автор теми Автор теми Игривая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Подпишите ее все вместе на всякую куету типа лекарств от парпзитов,от геморроя,увеличения груди, супер антенну...и прочую рекламную мерзость..
звонками заипут...я так люблю развлекаться по номерам звонилок
Мелковато....не тот цинус. Толку нам от ее здоровья.
Народ хочет хлеба и зрелищ....И уж поверьте, он их получит, если все останется на какое-то время как есть...
Не спешите. Удовольствие от мести нужно получать смакуя каждую слезу жертвы, которая совсем недавно полагала, что она охотник...
Это как выдержанное вино...разливаешь неспеша и наслажлаешься предварительным ароматом...а дальше сам вкус и послевкусие...

Мелковато....не тот цинус. Толку нам от ее здоровья.
Народ хочет хлеба и зрелищ....И уж поверьте, он их получит, если все останется на какое-то время как есть...
Не спешите. Удовольствие от мести нужно получать смакуя каждую слезу жертвы, которая совсем недавно полагала, что она охотник...
Это как выдержанное вино...разливаешь неспеша и наслажлаешься предварительным ароматом...а дальше сам вкус и послевкусие...
толку-не толку ....но когда в РАБОЧЕЕ время получаешь под полсотни звонков со всякой куйнёй--это напрягает..а оно ещё и психическое...
Смаковать каждую слезу жертвы-это хорошо...у Вас хоть раз получилось прослезить звонилку??

толку-не толку ....но когда в РАБОЧЕЕ время получаешь под полсотни звонков со всякой куйнёй--это напрягает..а оно ещё и психическое...
Смаковать каждую слезу жертвы-это хорошо...у Вас хоть раз получилось прослезить звонилку??
Давай на ты.... да я вообще с ними не разговариваю.... и даже не собираюсь... я только читаю их творения.... :lol: поверь у меня не не меньше звонков

Какая академия, о чем вы, люди? Институт имени Воровского, факультет карманной тяги...
Не видите как мыка на карман заточена?
Уверен, окончила с отличием.:u4itel:
и как этот ваш поток блатного базара относится ка мне?

Подпишите ее все вместе на всякую куету типа лекарств от парпзитов,от геморроя,увеличения груди, супер антенну...и прочую рекламную мерзость..
звонками заипут...я так люблю развлекаться по номерам звонилок
Или еще переадресацию по Кешбери на нее поставить. Вот будет развлечение,не соскучишься. В данных своих внести доп. номер и веселье обеспечено.?

Навскидку....если дозвонитесь, то попробуйте ей сказать о....ну скажем что-то о родных.
Жестоко, согласен....но это лишь бумеранг.
Я тоже думал начать с рассылок, но она поймет быстро и свалит.
Post automatically merged:

и как этот ваш поток блатного базара относится ка мне?
Там блатного нет ни грамма. Не вам писал, а о чучундре.

Навскидку....если дозвонитесь, то попробуйте ей сказать о....ну скажем что-то о родных.
Жестоко, согласен....но это лишь бумеранг.
Я тоже думал начать с рассылок, но она поймет быстро и свалит.
Post automatically merged:

Там блатного нет ни грамма. Не вам писал, а о чучундре.
Ну чего так прямо ЖЕСТОКО?? это нежно..они и не на такое заслуживают своими проделками...
Я вижу что вы своими словами ответили мне, но я не понял смысл ,как это относится не ко мне...

СерГрей, Я говорил о ее образовании)) Вообщем прикол прошел уже мимо.

Ну чего так прямо ЖЕСТОКО?? это нежно..они и не на такое заслуживают своими проделками...
Я вижу что вы своими словами ответили мне, но я не понял смысл ,как это относится не ко мне...
я понял, всё норм

можно проще!как говорят у нас чтоб она здохла
Думаете у нас говорят иначе?))
Сейчас осень, холодно....печь самое то. Нужно быть милосердными, а то еще замерзнет, вот где грех:diablo:

я придерживаюсь правила
Ударили в левую щёку-подставь правую...заплачь...прости врага...
Потом поднырни под его руку, врежь по печени и яйкам, коленом раздроби нос , когда согнётся-влупи по затылку со всей дури кулаком....
И подумай о всепрощении...
Ты меня пугаешь, хитрюга. Бьешь, когда враг расслабился?

я придерживаюсь правила
Ударили в левую щёку-подставь правую...заплачь...прости врага...
Потом поднырни под его руку, врежь по печени и яйкам, коленом раздроби нос , когда согнётся-влупи по затылку со всей дури кулаком....
И подумай о всепрощении...
Какой гуманизм....сколько понимания и сострадания. Просто снимаю шляпу...
А ведь могли и по горлу полоснуть.:wacko:

Злые какие то все...Ужасные вещи пишете.Ничем не лучше них (

меня "пугает" тоже Алла Викторовна, из сити-финанс 0971626908

Анастасия84, гріх- це доводити матерів до сердечного приступу, це коли люди не витримують і кінчають життя самогубством, гріх - це коли тварина влізла в життя і сім'я розпалася! А ця твapb все це робить, а тоді йде додому, жре срокійно і не давиться, не згадуючи нікого навіть і ні про що не жалкує, спить спокійно, встає і знову йде "вбивати" людей своєю чорною роботою, с може ще і отримує задоволення, і ще в резильтаті отримує гроші: за тебе, за мене, за кожного. А десь ридає мати в подушку,не знаючи, що робити? А хтось поніс в ломбард останнє з дому,.... Ну що? Досі жалко цю твapb, яка рушить життя людей, ламає долі???? Я б сама її вдавила руками.... І без жалю

Анастасия84, гріх- це доводити матерів до сердечного приступу, це коли люди не витримують і кінчають життя самогубством, гріх - це коли тварина влізла в життя і сім'я розпалася! А ця твapb все це робить, а тоді йде додому, жре срокійно і не давиться, не згадуючи нікого навіть і ні про що не жалкує, спить спокійно, встає і знову йде "вбивати" людей своєю чорною роботою, с може ще і отримує задоволення, і ще в резильтаті отримує гроші: за тебе, за мене, за кожного. А десь ридає мати в подушку,не знаючи, що робити? А хтось поніс в ломбард останнє з дому,.... Ну що? Досі жалко цю твapb, яка рушить життя людей, ламає долі???? Я б сама її вдавила руками.... І без жалю
Не шкода.Точнiше шкода,тому що розумiю наскiльки ця людина зiпсована,немае жодних цiнностей..крiм грошей.. Все наздожене ii.Закон бумеранга працюе.Але ми не вправi бажати комусь смертi i хотiти чиеiсь кровi..Ми кращi..Хiба не так?Цей форум iснуе для того,щоб показувати людям,що насправдi нiчого страшного немае.Дзвiнки i смски?...Через них страждають люди?. .Страждають через свою необiзнанiсть....Менi здаеться,в жоднiй краiнi люди не дозволили б так з собою чинити..А в нас так...Руйнуються родини,матерi плачуть.Чому?Тому що люди темнi...Не знають своiх прав i законiв.Ми знову замiсть того щоб доносити до рiдних iстину,обманюемо,робимо винними Аллу,мфо,Зураба якогось пришелепкуватого з Вайбера.Це жодним чином не виправдову е iх.Просто потрiбно змiнити вiдношення до цього всього ,усвiдомити ситуацiю.Хто вони такi?Голоси з телефонноi слухавки.

Len4ik, в мене немає бажання їх пробачати чи розуміти. Робити свою чорну справу - це навіть роботою не назвати. Я пам'ятаю, як лежала в лікарні під крапельницею і мені перший дзвінок пролунав від Алекс кредіт і якесь ***** мене обзивало останніми словами, що в мене під крапельницею піднявся тиск і мені зняли їі, бо подумав лікар, що мені ліки не підійшли!!!! А я слова не могла сказати, бо я отримала шок, взнала про борги сина, а далі було ще сотні дзвінків, які гарно мені попсували здоров'я! Може мені іх пробачити і нести добро? Вибачте, не можу, коли згадую через що прийшлося пройти. Але це моя точка зору. А у вас своя. І ми повинні поважати думку кожного. Але моя позиція така.

Len4ik, в мене немає бажання їх пробачати чи розуміти. Робити свою чорну справу - це навіть роботою не назвати. Я пам'ятаю, як лежала в лікарні під крапельницею і мені перший дзвінок пролунав від Алекс кредіт і якесь ***** мене обзивало останніми словами, що в мене під крапельницею піднявся тиск і мені зняли їі, бо подумав лікар, що мені ліки не підійшли!!!! А я слова не могла сказати, бо я отримала шок, взнала про борги сина, а далі було ще сотні дзвінків, які гарно мені попсували здоров'я! Може мені іх пробачити і нести добро? Вибачте, не можу, коли згадую через що прийшлося пройти. Але це моя точка зору. А у вас своя. І ми повинні поважати думку кожного. Але моя позиція така.
Вiрно.В кожного своя точка зору.Я вважаю,що тримаючи на серцi образи та живучи бажанням помсти ,ми робимо гiрше лише собi.Замiсть цього можна пiклуватись про близьких людей, спiлкуватись з ними, пити чай з ними ,насолоджуючись бесiдами,радiти життю.Але це знову лише моя точка зору.Кожен в правi мати свою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі