Щоденник Наш шлях... з чого почати... Паніка від кредиторів...

• Автор теми Автор теми Lenchuk25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 441

Lenchuk25

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
53
Бали
193
Lenchuk25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Давно я на форумі,спочатку читала мовчала,зараз пишу інколи,але так і не ділилась наших ситуацією,але сьогодні зовсім накрило,пів ранку в сльозах.. дайте поради,того що в мене тривожний тип,і я відразу впадає в паніку...я впо сама переїхала в інше місто,вийшла заміж,завагітніла...і тут понеслось, вагітність тяжка, набрались з чоловіком МФО...в мене то не багато і то майже все закрили...але в чоловіка повна солянка ..
Манивео,лимон, фірсткредит,cly,avira,тенго,панда,монто,клик, майкредит,просто кредит,каштан, треба кредит и легко(максимки), швидко гроші,Алекс кредит ,Фін бар...суми всі до 10000(тіла)
І на все (в прострочці пару днів поки)
Всі інші в прострочці +- місяць...за гарні умови закрили сонечко, старфін (тіло),єгроші (тіло +500)...і все...в мене істерика, чоловік працює сам,я в декреті...як з цього вибратися...я перечитала форум не один раз,але все таки підскажіть за кого взятися наступним (окрім навсе)тут я розумію що буде опа...

Останнє редагування:
Всі інші в прострочці +- місяць...за гарні умови закрили сонечко, старфін (тіло),єгроші (тіло +500)...і все...в мене істерика, чоловік працює сам,я в декреті...як з цього вибратися...я перечитала форум не один раз,але все таки підскажіть за кого взятися наступним (окрім навсе)тут я розумію що буде опа...
Головне аби не за біткапітал)

в мене істерика, чоловік працює сам,я в декреті...як з цього вибратися...я
Вітаю. Ви ж читали форум - у людей купа боргів (у мене теж) а вони спокійно далі живуть, працюють, на дзвінки шараг не реагують. Отак і ви.

Вітаю. Ви ж читали форум - у людей купа боргів (у мене теж) а вони спокійно далі живуть, працюють, на дзвінки шараг не реагують. Отак і ви.
Молодець 👍,хоч хтось прочитав частинку форуму )))

Назад
Угорі