Щоденник Нас таких много

• Автор теми Автор теми Ddddd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K
у мене історія з МФО тянеться ще з 2016 року, декілька разів перепозичав, щоб закрити, а в підсумку це ніфіга не працювало, бо знову набирався.
треба просто перестати брати гроші в борг для закриття/продовження, як для мене. ну, і не спілкуватись з ними по телефону, бо то просто беззмістовно і нервово, якщо нема грошей.

Всім доброго вечора! У мене таке питання, якщо я не разу не робила пролонгації по кредитам, вони підуть на поступки, закрити за тіло?

Всім доброго вечора! У мене таке питання, якщо я не разу не робила пролонгації по кредитам, вони підуть на поступки, закрити за тіло?
І не робіть пролонгації,не спілкуйтесь,перевипустіть карти. Це приблизить вас до бажаного

Я зараз включила режим сніжинки,жду пропозицій.

МФО
які саме? їх можна категоризувати і зробити підкатегорії, як в функції "групування" ,в екселі, є назва чм0-шники, але можуть бути поділені на підгрупи, почерк переважної більшості розпізнали користувачі даного форуму...
тому,якщо можете конкретизувати про кого саме запитуєте / цікавитесь - люди, дадуть Вам більше конкретної інформації, напевне

які саме? їх можна категоризувати і зробити підкатегорії, як в функції "групування" ,в екселі, є назва чм0-шники, але можуть бути поділені на підгрупи, почерк переважної більшості розпізнали користувачі даного форуму...
тому,якщо можете конкретизувати про кого саме запитуєте / цікавитесь - люди, дадуть Вам більше конкретної інформації, напевне
Там увесь букет: смартивей, кредит 7, є-гроші, кредит плюс,кача,селфі,це половина,самі великі.

з цього,списку,як на мене є-гроші най най треш... але ца на мою суб'єктивну думку і досвід.

з самртіками наче можна домовитись. може не за тіло, а допустим тіло + до прострочки і розбити на платежі, але так...

кача закрив за тіло + 500 грн їх комісії, але мав одну пролонгацію, буду вдівертим
кредит 7 окрема історія, відносно свіжа для мене і незрозуміла, я ніколи не мав взагалі кредиту в них, реєструвався колись - відмовили , на тому й попрощались, але останні пару місяці, час від часу дзвонять і пишуть рідній родині про мій кредит в них, хоча на гарячій лінії, маю скріни переписки, де вони підтверджують, щщо я не маю в них кредитів...дуже ціква історія, яка триває...

кредит плюс, домовився на реструктуризацію тіла + відсотки до просрочки з платежами раз в місяць,
селфі - ніколи не мав...

але тут є люди, які мають досвід о-го-го, і поділяться...
плюс теми, по кожному індивідуально

Привет всем)
Хочу тоже поделиться своей историей и найти пути решения.
Так получилось, что набралась кредитов,не хочу даже считать сколько МФО. Может где-то 12...тело от 1000 до 8000. Сейчас со всеми процентами (уже по всем просрочка) где-то 80000. Начали звонить мужу, родителям мужа, бросать им угрозы. Сказала не берите трубку больше, буду сама разбираться. Не говорю пока какая сумма,маме и так плохо от того, что я начудила. Живём вместе с родителями.(родители мужа,у меня нет). Муж поддерживает,но боится за родителей.Три дня не могу есть, спать, нервный тик постоянно. Смотрю на ребёнка и плачу какая мать у него д*pa. Друзья и коллеги поддержали , спасибо им Перечитала этот форум от корки до корки, вижу ситуации и по хуже.
И это прям отпустило на вечер, подумала и решила, завтра начну предлагать свои условия закрытия, кто не согласен нах*р в конец очереди. Кто согласится, будем решать. За год думаю справлюсь. Боюсь, что бы не приехали бить меня) Выложила это в двух словах тут,аж легче стало.
Пока это писала,смотрю приват уведомление присылает, пробуют списать 12000,а там шиш😂
Ви боїтесь, щоб вас не приїхали бити? Хто? 😘

Та то була паніка) зараз вже не страшно)
ті, чиї "юристи" , що приїжджали вже закрились , "на віки", наразі таких нема...
скажемо так - "законсервувались в своїх Део ланосах і сенсах"

Ну вот уже почти два месяца просрочки. Я всё таки пересчитала количество МФО,их 17. На данный момент закрываю швидко гроші, начала закрывать частями до того как попала на форум. Звонков конечно же куча. Не беру трубку. Уже и куме звонили,и тёте,и родителям мужа (всех предупредила заранее) . Уже предлагают акции,частичное списание. Кредит 7 сегодня предложил закрыть за тело,но нет денег. Тут сразу вопрос, будут ли такие предложения от них ещё в дальнейшем?? Манивео продали Талиону,те отдали АФК. Пока как то так.

Ну вот уже почти два месяца просрочки. Я всё таки пересчитала количество МФО,их 17. На данный момент закрываю швидко гроші, начала закрывать частями до того как попала на форум. Звонков конечно же куча. Не беру трубку. Уже и куме звонили,и тёте,и родителям мужа (всех предупредила заранее) . Уже предлагают акции,частичное списание. Кредит 7 сегодня предложил закрыть за тело,но нет денег. Тут сразу вопрос, будут ли такие предложения от них ещё в дальнейшем?? Манивео продали Талиону,те отдали АФК. Пока как то так.
Мені пропонують і зараз. 3 + років прострочок

Кликати треба
Ddddd доброї ночі ,як мені казали - і ти будеш сміятися ,життя не зупинилося на кредитах ,так проблема є але то не боляче і не смертельно ,все вирішується - повірте ,я теж перші дні - тижні ні їв не спав ,я ні кому нічого не пропонував а дослухався до порад людей і сама дієва порада ( яка працює ,реально ) то блок невідомих і режим сніжинки і вичікування ,а там за пару місяців починають самі пропонувати

Ну виразно прочитати нас складно 🤣
Мене ваш коментар зараз підбадьорив.

Ну что же, доброе утро!
Для меня оно сегодня не такое доброе. С 8:30 позвонили мне 2 моих коллеги бывшие,им позвонили и сказали что я сейчас оформляю кредит и беру их поручителями. Сказала, что развод, шлите их лесом. Так же позвонили девочки,у которой я делаю маникюр. Вопрос, что за ********? Я думаю или кредитпроминвест или кредит7. У кого такие методы?? Просто хочу послать их в конец очереди на закрытие... просрочка почти 3 месяца. Ещё из этих контор письма приходят на почту... даже не открываю.

Ну что же, доброе утро!
Для меня оно сегодня не такое доброе. С 8:30 позвонили мне 2 моих коллеги бывшие,им позвонили и сказали что я сейчас оформляю кредит и беру их поручителями. Сказала, что развод, шлите их лесом. Так же позвонили девочки,у которой я делаю маникюр. Вопрос, что за ********? Я думаю или кредитпроминвест или кредит7. У кого такие методы?? Просто хочу послать их в конец очереди на закрытие... просрочка почти 3 месяца. Ещё из этих контор письма приходят на почту... даже не открываю.
Наче як кредит7 таким грішать

Схожі теми

Відповіді
8
Перегляди
244
Відповіді
3
Перегляди
330
Відповіді
13