Щоденник Нас таких много

• Автор теми Автор теми Ddddd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну что же, доброе утро!
Для меня оно сегодня не такое доброе. С 8:30 позвонили мне 2 моих коллеги бывшие,им позвонили и сказали что я сейчас оформляю кредит и беру их поручителями. Сказала, что развод, шлите их лесом. Так же позвонили девочки,у которой я делаю маникюр. Вопрос, что за ********? Я думаю или кредитпроминвест или кредит7. У кого такие методы?? Просто хочу послать их в конец очереди на закрытие... просрочка почти 3 месяца. Ещё из этих контор письма приходят на почту... даже не открываю.
Ответ знакомым, которым звонят: развод, мошенники, буду разбираться.
И чувство вины в сторону. Желание оправдаться тоже.
Мастера маникюра, возможно, запасную поищите)))

Ну что же, доброе утро!
Для меня оно сегодня не такое доброе. С 8:30 позвонили мне 2 моих коллеги бывшие,им позвонили и сказали что я сейчас оформляю кредит и беру их поручителями. Сказала, что развод, шлите их лесом. Так же позвонили девочки,у которой я делаю маникюр. Вопрос, что за ********? Я думаю или кредитпроминвест или кредит7. У кого такие методы?? Просто хочу послать их в конец очереди на закрытие... просрочка почти 3 месяца. Ещё из этих контор письма приходят на почту... даже не открываю.
У мене таким займались КПІ....

Наче як кредит7 таким грішать
Вони в мене теж є. Проте термін вийде 4 січня. Я вже цим перекредитуванням всі кошти вечерпала, тому зараз на форумі, і спілкуюсь. Побачу як вони поведуться. Двічі дзвонили знайомій, кредит +, та їх вже послала. Поки мені на спам.
Ну і шлюсть міліон, манівео, кредит + смс про термінове погашення відсотків чи всього боргу. Наприклад взяла 12 тис сьогодні 22 вже. Ігнорую. Я вже на стадії пішли геть. Чекаю, поки тіло запропонують. Дві неділі лише минуло))))
Як є гроші? Бо читала на форумі то 22 рік. Як зараз? Дякую

Вони в мене теж є. Проте термін вийде 4 січня. Я вже цим перекредитуванням всі кошти вечерпала, тому зараз на форумі, і спілкуюсь. Побачу як вони поведуться. Двічі дзвонили знайомій, кредит +, та їх вже послала. Поки мені на спам.
Ну і шлюсть міліон, манівео, кредит + смс про термінове погашення відсотків чи всього боргу. Наприклад взяла 12 тис сьогодні 22 вже. Ігнорую. Я вже на стадії пішли геть. Чекаю, поки тіло запропонують. Дві неділі лише минуло))))
Звонили родным, куме,маме кумы,может и ещё кому-то...вот продали Кредитпроминвест, сегодня такая фuгня...
Лично я на марозе

Про Е грощі не дуже відгуки, то я їх зніс першими, та і відсоткі маленькі були. Але я так розумію у кожного МФО суто індивідуальні відносини з клієнтами, та настрій змінюється рандомно.

Останнє редагування:
Знайшла цікавинки в договорах. Значить манівео, кредит +, селфі, кредит 7 по договору дзвонять лише вказаним номерам)))) далі алікс кредит бере зобов'язання фотографувати, робити фото клієнта, розповсюджувати на роботу, оточенню всю інформацію про кредит і клієнта. Уявіть! Це прописано у договорі!!! До речі кредит 7 перекладає на третю особу борг клієнта, зазначено в договорі. Ось вам і приколи. З маю про май крадіт подивитися договір.

И снова всем привет) просрочки с ноября в 17 МФО. И что я имею на данный момент. Режим снежинки полным ходом. 11.01 закрыла кредит+ за тело 3700. Сами предложили 10.01, сказала дайте пару дней, согласились, закрыла. Минус один. Кредит 7 слал акции, сегодня предложили 50% от тела,3000( тело 6000). Попросила время до конца месяца, вроде согласились. Думаю закрою, предложение хорошее.
Из надоедливых, юридический стимул, всё хочет узнать актуальные данные, идут лесом. Звонков, кстати, стало меньше. Уже не в 9:00 начинается обзвон,а в 10:00😂 а у меня аж крылья выросли.
Форум,форумчани,вы не зря были даны мне в трудные времена. Спасибо вам 🥰 от стольких глупостей уберегли.
Новичкам хочу сказать, если вы попали на этот форум, половина проблем решена 😉 читайте,анализируйте, делитесь опытом.

Всем доброе утро! Ну что же, закрыла кредит7 за 50% от тела,за 3000. Ещё минус один. Двигаемся дальше 💪
Скажіть , будь ласка, вони 50% тіло пропонують і так і пишуть? Бо мені лише 50%на відсотки шлють. Розумію, що в мене термін маленький, але все ж цікаво і теж хочеться вигідніше закрити

Скажіть , будь ласка, вони 50% тіло пропонують і так і пишуть? Бо мені лише 50%на відсотки шлють. Розумію, що в мене термін маленький, але все ж цікаво і теж хочеться вигідніше закрити
Так и написали 50% от тела,за 3000 . Было число 15. Попросила до конца месяца подождать. Просили внести 200 грн, типа подтвердить акцию. Сказала нет денег. Появились деньги, написала, что могу закрыть по акции. Сначала написал типа за 6000? Пишу, нет мы договорились на 3000. Он такой,а точно,я перечитал нашу переписку. Поменяли в кабинете сумму,я оплатила. Всё ок.

Всім привіт) Ось за рік протер мінування ЄПАБ подали до суду..об'еднали 8 договорів,по всім подали одразу... хочуть з відсотками 103000. Можливо якось домовитися, щоб забрали заяву?

Всім привіт) Ось за рік протер мінування ЄПАБ подали до суду..об'еднали 8 договорів,по всім подали одразу... хочуть з відсотками 103000. Можливо якось домовитися, щоб забрали заяву?
Якщо сплатите 103 000. Адвокат вийде дешевше

Всім привіт. Програно суд з ЄАПБ. Суд задовольнив їх вимоги. Можу я самостійно подати апеляцію? Зараз не маю грошей на адвоката.

Всім привіт) Якщо відкрито виконавче провадження і заблокували рахунок вже нічого не можна зробити?

Схожі теми

Відповіді
8
Перегляди
244
Відповіді
3
Перегляди
330
Відповіді
13
Перегляди