Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
начали писать типа я кто то из этих залетчиков! сначало стало не приятно,а потом покуй:)!вот так и прибилась
Майже всі такий "кастинг" проходять?
Але майже всі новачки на початку виливають душу в темах,розповідають свої історії,питають поради,депресують,не можуть зв'язати слова до купи і думки.
А тут,так голосно і красиво все покроково розклала по полочках.

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро. :) ;) ?
Тут не хватает пункта про инопланетян, ну или хотя бы волшебника в голубом вертолете...

Майже всі такий "кастинг" проходять?
Але майже всі новачки на початку виливають душу в темах,розповідають свої історії,питають поради,депресують,не можуть зв'язати слова до купи і думки.
А тут,так голосно і красиво все покроково розклала по полочках.
Да согласна,что все расписано,а то что не расписано можно тему поднять и сново по новой радуют и положат в рот,даже и глотнут
Все свои. Не очкуй)
Очковала я так в лет 10 за колготки порванные,а сейчас живу и наслаждаюсь

Да согласна,что все расписано,а то что не расписано можно тему поднять и сново по новой радуют и положат в рот,даже и глотнут

Это хорошо)
В Бан не хочу,диплом не главное в жизни!Мой диплом лежит на полочке,как оказалось он не нужен!Зря старалась!
У многих так)

Ключевое слово-наслаждаюсь!Но как тогда с незнакомыми не знакомится?

В Бан не хочу,диплом не главное в жизни!Мой диплом лежит на полочке,как оказалось он не нужен!Зря старалась!
Чего?Им иногда удобно костёр раздувать для шашлыков.Мелочь,а пригодился.))

ну так вникай давай,иди в контору какуюнебудь и вникай в кредитную сферу,не видишь что твориться?
Боюсь не тот случай.Если сами юристы с кредитами ,то простому смертному вообще ничего сказать нельзя.((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі