Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я тут начала подмечать,что как наступают выходные,кто то обязательно нарисуется повеселит и свалит,а мы дальше флудим:sarcastic:

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро. :) ;) ?
:ahaha: Вы чё-то очень прикольное курите ?

А вы разницу видите между "поделиться" и "посоветоваться" . Задала бы она вопрс - ей бы по полочкам разложили ! А так ... " не верю"(с)
Все мы немного Станиславские в последнее время.)))

Чомусь я така зла і ненависна не вірю в добрі наміри автора.
Зло і ненависть у нас від зневіри до шараг, калів і т п. А люди, особливо новачки, вони перелякані і дивні, та й шараги і аферисти навколо них не сплять, на форум зазирають, от зло бере

Я тут начала подмечать,что как наступают выходные,кто то обязательно нарисуется повеселит и свалит,а мы дальше флудим:sarcastic:
Мы дипломированные флудильщики. Я даже докторскую защитил)

Та ні,якраз на таке увагу не можу не звертати,тому що "перелякані" новачки поведуться на цей лохотрон 100%.
Згоден,колен шукає порятунок або інформацію будь де і будь в чому коли петух клюне в одне місце.Але розсуд не треба втрачати,це головне,бо ще більше дров можна наламати.

Главное,что б среди ночи не вернулась, обговорить каждого из нас!

Так и у меня только форум есть!
Ну довгий час вона ні в яких темах, ніяких повідомлень, крім одного, - не писала. І зразу тема про юриста який допомагає, і вже третє чи четверте повідомлення з рекламою цього юриста. Який неймовірним методом рознюхав якось, що в неї 120 штук боргу, і добавився для допомоги. Може я й помиляюся, але занадто неправдоподібно це все виглядає.

Згоден,колен шукає порятунок або інформацію будь де і будь в чому коли петух клюне в одне місце.Але розсуд не треба втрачати,це головне,бо ще більше дров можна наламати.
Не заперечую.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі