Народ, кришу зриває конкретно... Не знаю, як вигрібати це все

• Автор теми Автор теми Polly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тиждень??Ага..Це не про мене...Спочатку місяці пролоногацій віддаючи всю зарплату і додатковий дохід,далі прекредитування в інших мфо,до тих пір поки не престали погоджувати, наступним кроком було перепозичання в друзів величезної суми з метою все приховати ,щоб на роботі не дізнались,,щоб в батьків не сталось інфаркту..Я була справжнісіньким зомбі..Одного разу мені зателефонувала подруга і питає,що в тебе сталось,бо її син розминувся зі мною на вулиці,а я його не помітила...і 10тирічна дитина дома сказала ,у т.Лєни щось трапилося,вона зі мною не привіталась і в неї таке обличчя було..І,звісно ,з часом все вилазить назовні. На роботі директор розібрався з ними,заступнику трохи від шг перепало,теж з розумінням віднеслась..Мама 1 день покричала,поплакала,ще 2 дні не розмовляла,а далі як нічого і не було. Тата пропросила не спілкуватись з різними аферистами,сказав добре,як скажеш..

На тиждень я ввійшов в стан "ушёл в себя - вернусь не скоро".Тобто прийшло розуміння того, що стопе братан, би ніколи не вилізеш з боргів.А історія з займами на протязі 2 років.Брав - віддавав.Знову брав.Вкінці почались пролохації, декого раніше закрив з їхніми % (про що зараз жалію).Розформування на роботі - і почались "качєлі".Та ж ситуація в родині - все як в тумані, бо все в голові крутилось навкруг мфо.
Але все минає і це так само)
Нема чого тут депресувати і впадати у відчай.Вирішувати по мірі надходження і більше уваги своїм рідним, а особливо нашому найбільшому скарбу - дітям!

Я теж писати буду, переплатила з тіла 4600 майже 20 тисяч, я Кредит касу просто ненавиджу. Я з ними спілкуватись вмію, мене воно геть аж ніяк не торкає, просто через контактних платила, бо погрози в їх бік були нереальні
Які ще погрози?Моїй контактній вони не погрожували...Просто брехали що я не відповідаю на дзвінки і просили мені передати інфу по кредиту...А я їх чмирила потім що вони брехуни і за це нічого не отримають..Що брехати не можна...і так далі)

Швидкогроші теж мені на роботі трохи напакостили.Написала заяву,відкрито кримінальне провадження.Контактну теж діставали,вона змінила номер,правда мені сказала що не через них,ніби його аферисти зламували декілька разів.Вона вміла з ними з розмовляти. Полюбляє погнати з різних придурків) Кредит каса телефонують по 10 разів в день ,вони в мене в принципі безобідні досить,так само по 10 разів і контактній телефонували .Написала на них в нацком ,тому що тупо набридло на одні й ті ж запитання по 10 разів відповідати..Зникли вже більше місяця тому. Правда відповіді по них ще немає.

Тримайтесь..Сподіваюсь,Ви так само недооцінюєте своїх рідних..
Я вже колись років з 10 назад брала кредит в Дельта банку, трохи була просрочка, але заплатила і кредит виплатила, лист прийшов додому і якраз мама в гості прийшла і в ящик полізла. Я думала з розуму зійду...вона мені з півроку дурдом робила і паспорт забирала, скандал за скандалом був. Щось більше не хочеться

Тримайтеся все буде добре і ми всі вилізимо з того болота.

Я вже колись років з 10 назад брала кредит в Дельта банку, трохи була просрочка, але заплатила і кредит виплатила, лист прийшов додому і якраз мама в гості прийшла і в ящик полізла. Я думала з розуму зійду...вона мені з півроку дурдом робила і паспорт забирала, скандал за скандалом був. Щось більше не хочеться
Люди змінюються. Це було 10 років тому...Налаштовуйте себе на краще..Все буде добре.

Аналогічно) Картав себе добрячий тиждень, не спав, не їв, купа сигарет і кави, на роботі - зомбі. Знайшов форум, посидів почитав, подумав.Зробив висновки.Підготувався до розмови з близькими, бо це самий для мене головний фактор, а не якись там претензії мфо.
Все розказав, як є.По головці ніхто не погладив, звісно) Проте дихати легше набагато стало.
Захистив по максимуму як зміг своїх близьких від "бомбёжки".
Як результат - вже майже 2 міс просрочки - їхніх впливів на мене і оточення повний ноль, хіба смс (і то досить акуратні і коректні) і пару листів. З ними можно і потрібно боротись!
Правильно,главное самому себе признаться что ты жoпe)))когда ты это принял и осознал-все начинает налаживаться.

Не впадайте в відчай,я Вас благаю,я до поки в темі цих МФО,час від часу дивлюсь різні відео і розважальні і пізнавальні.Так вот,кого зараз сильно накриває,кину щоб трохи посміятись(Представте як до президента колекторської служби телефонують колектори,як він буде реагувати потрапивши на наше місце?:))

Я теж писати буду, переплатила з тіла 4600 майже 20 тисяч, я Кредит касу просто ненавиджу. Я з ними спілкуватись вмію, мене воно геть аж ніяк не торкає, просто через контактних платила, бо погрози в їх бік були нереальні

Навіщо платила? ? Що вам сказати...

Я вже колись років з 10 назад брала кредит в Дельта банку, трохи була просрочка, але заплатила і кредит виплатила, лист прийшов додому і якраз мама в гості прийшла і в ящик полізла. Я думала з розуму зійду...вона мені з півроку дурдом робила і паспорт забирала,
Ви- доросла і самостійна людина, яка сама в змозі відповідати за свої вчинки!
Донесіть це до своїх рідних і проблем більше не виникне...!
Я пишаюсь тим, що пропагування цієї істини не співпало з проблемами з МФО, вчасно все сталось)) Достатньо безболісно і з порозумінням відбулось ознайомлення рідних з моїми займами і т.д...

Навіщо платила? ? Що вам сказати...
Та фіг його знає, проблем не хотіла знайомим... Дуреписько
Ви- доросла і самостійна людина, яка сама в змозі відповідати за свої вчинки!
Донесіть це до своїх рідних і проблем більше не виникне...!
Я пишаюсь тим, що пропагування цієї істини не співпало з проблемами з МФО, вчасно все сталось)) Достатньо безболісно і з порозумінням відбулось ознайомлення рідних з моїми займами і т.д...
Будєм посмотреть))). В мене все попереду ще....

напишите заявление на их центр офис о ЗАПРЕТЕ использования,хранения,сборе и передачи личной информации о Вас(заказным с уведомлением)помочь должно

Не хвилюйтеся нічого не буде як завжди тероризм ,у Вас є дитинка і це саме головніше в житті , все буде добре у мене з чоловіком теж МФО багато крім цього ще 6-7 банків і просторочки по 5 місяців і нічого живемо боримось з ними головне руки не опускати .
Саме так-не опускати руки! Діти-найголовніше!

Вы держитесь и читайте тут все . Мне например помогло,жалею что телек 4к продала чтоб что то отдать . Теперь с дитем без телека из-за этих ypoдoв. Ранее б на форум пришла точно бы было все веселее. И маму боялась растревожить,но она на удивление поняла . И не общается ни с кем. А вы и мыслей таких не допускайте что вы не достойна своего ребенка,Вы для нее самая лучшая в мире и самая нужная . Не платите больше никаких пролонгации. Возьмите ребенка сходите на речку например. И не нужно грызть себя. Отряхнитесь от этих мфо как от говна. Когда то разбогатеете и предложите им свои условия

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі