Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тиждень??Ага..Це не про мене...Спочатку місяці пролоногацій віддаючи всю зарплату і додатковий дохід,далі прекредитування в інших мфо,до тих пір поки не престали погоджувати, наступним кроком було перепозичання в друзів величезної суми з метою все приховати ,щоб на роботі не дізнались,,щоб в батьків не сталось інфаркту..Я була справжнісіньким зомбі..Одного разу мені зателефонувала подруга і питає,що в тебе сталось,бо її син розминувся зі мною на вулиці,а я його не помітила...і 10тирічна дитина дома сказала ,у т.Лєни щось трапилося,вона зі мною не привіталась і в неї таке обличчя було..І,звісно ,з часом все вилазить назовні. На роботі директор розібрався з ними,заступнику трохи від шг перепало,теж з розумінням віднеслась..Мама 1 день покричала,поплакала,ще 2 дні не розмовляла,а далі як нічого і не було. Тата пропросила не спілкуватись з різними аферистами,сказав добре,як скажеш..
На тиждень я ввійшов в стан "ушёл в себя - вернусь не скоро".Тобто прийшло розуміння того, що стопе братан, би ніколи не вилізеш з боргів.А історія з займами на протязі 2 років.Брав - віддавав.Знову брав.Вкінці почались пролохації, декого раніше закрив з їхніми % (про що зараз жалію).Розформування на роботі - і почались "качєлі".Та ж ситуація в родині - все як в тумані, бо все в голові крутилось навкруг мфо.
Але все минає і це так само)
Нема чого тут депресувати і впадати у відчай.Вирішувати по мірі надходження і більше уваги своїм рідним, а особливо нашому найбільшому скарбу - дітям!