Нарешті залишилось тільки 2 з 18

• Автор теми Автор теми Вас
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я конечно,дико извиняюсь!!!Но Вам Всем не кажется,что это просто реклама самого себя??...Типа адвокат по мфо.....типа,тех,что удаляют с баз))))
Вот он сам себя рекламируют,в другом посте..

Все можливо вирішити, просто не опускайте руки. Майже всі займи погасив за тіло боргу, в Укр позиці повернув навіть менше аніж взяв.
Нешукайте шахраїв, які обіцяють видалити борг. Ніхто нічого не видалить, марна трата грошей і нервів.
Після того, як наступив на всі граблі які тільки можливо, натрапив на хорошого адвоката, який звертався в нацком, до уповноваженого з прав людини і ще кудись там, це єдине що запамятав. Ще два займи і сміливо відкриваю шампанське.
Також, якщо немає можливості звернутись до адвоката, юриста і т.д., робіть це самостійно. В інтернеті доволі багато інформації, якщо все скласти до купи вийде чудова скаога.
Щиро вдячний людям, які створили форум, він дуже корисний і надає підтримку.
Всім добра.
Рад за вас!И сколько Вам этот хороший адвокат обошелся?! Не думаю,что если мы покопаемся в сети,то станем таковыми. И, если честно, Ваша победная реляция отдает агитацией .

Все можливо вирішити, просто не опускайте руки. Майже всі займи погасив за тіло боргу, в Укр позиці повернув навіть менше аніж взяв.
Нешукайте шахраїв, які обіцяють видалити борг. Ніхто нічого не видалить, марна трата грошей і нервів.
Після того, як наступив на всі граблі які тільки можливо, натрапив на хорошого адвоката, який звертався в нацком, до уповноваженого з прав людини і ще кудись там, це єдине що запамятав. Ще два займи і сміливо відкриваю шампанське.
Також, якщо немає можливості звернутись до адвоката, юриста і т.д., робіть це самостійно. В інтернеті доволі багато інформації, якщо все скласти до купи вийде чудова скаога.
Щиро вдячний людям, які створили форум, він дуже корисний і надає підтримку.
Всім добра.
Дайте відповідь.
Ви всі пости пишете в чоловічому роді. Хоча по інформації Ви жінка.
Як це зрозуміти?

Так вийшло що в мене його особистий номер мобільного телефону.
Завтра попрошу робочий номер і напишу Вам
Доброй ночи. Ккая общая сумма была долга по 18 мфо? С какого месяца появилась возможность выплатить долг первому мфо?

Ну это же автор темы, а ник у него был другой когда он создавал тему эту, да и писал он про себя в мужском роде, это тот который одолжил у друзей что бы закрыть мфо
У мене цей "нік", з моменту реєстрації
Дайте відповідь.
Ви всі пости пишете в чоловічому роді. Хоча по інформації Ви жінка.
Як це зрозуміти?
По якій інформації я жінка? :)

У мене цей "нік", з моменту реєстрації
Почему то мне кажется что нет. может ошибаюсь, так а что там на счет юриста? что то показать предоставить можно, а то только одна реклама

Ну это же автор темы, а ник у него был другой когда он создавал тему эту, да и писал он про себя в мужском роде, это тот который одолжил у друзей что бы закрыть мфо
Це я автор теми. Ви мене розкрили, це була велика таємниця?
Почему то мне кажется что нет. может ошибаюсь, так а что там на счет юриста? что то показать предоставить можно, а то только одна реклама
Що потрібно показати?

Це я автор теми. Ви мене розкрили, це була велика таємниця?

Що потрібно показати?
Та хоть что нибудь, а то как то вы так голословно тут рекламируете его, а по факту фиг его знает, кто он и что

[/QUOTE]
В профиле написано...

• Подобається
Реакції: LeTa
напишіть в особисті повідомлення. Не хочу щоб це виглядало як реклама

Нереально списати борг. Всерівно прийдеться повернути як мінімум те що взяв. Трохи потратився

Дякую:)
Вам також всього найкращого
Напишите пожалуйста кто у Вас юрист? Можно в личку

Чому Ви тут такі злі? Мене запитали хто мені допоміг - я написав. Я не сказав "ось, тільки Він, і ніхто інший", впевнений є і інші кваліфіковані юристи, адвокати. Людина робить свій вибір. Тільки раджу звернутись до юристів, щоб не наступити на ті самі граблі що і я.
Що тут такого? Я нікого не рекламую!
Я ще раз впевнився в тому, що більшість людей звичайні "тварюки", навіть не хочеться тварин ображати прирівнюючи до людини.
Я принципово навіть не буду більше заходити на цей форум, ненавиджу настільки бридких людей, які тільки критикують.
Це Ваша справа, погашувати борг, або ні. Я досатньо натерпівся від колекторів, вірив людям які видаляли борги, кожного дня думав про самогубство, брав займ і пролонговував інші займи.
Просто створив тему, щоб дати надію людям, які в такій самій ситуації. Щоб не опускали руки, - у відповідь отримав звинувачення, та облили брудом.
Будьте добрішими.
В профиле написано...
[/QUOTE]
Це я напевно трохи помилився при реєстрації

Всё, тишина?))))))

У меня 6 МФО , мне нужна помощь (
Напишите пожалуйста его номер , или ещё что-то, меня нет в Инстаграме

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі