Нарешті залишилось тільки 2 з 18

• Автор теми Автор теми Вас
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я цим не займався, мені важливий був сам результат. До нього звертались тому що розголошують персональні дані

Звичайно краще, у знайомих без %, а там вже якось буде
угу.... ключевое слово "якось"....
это типа как в том анекдоте...

Одесса. Вечер.
- Мойша, ты чего ворочаешься?
- Да вот, Сарочка, не могу уснуть: я должен Абраму денег, завтра их надо
отдавать, а у меня их нет
Сара, значит, выходит на балкон, поднимает
голову:
- Абрам! Абра-ам!
- Что, Сарочка?
- Тебе Мойша денег должен?
- Должен
- Так вот, он тебе их не отдаст!
Возвращается обратно:
- Спи, Мойша, пусть теперь Абрам не спит!

Все можливо вирішити, просто не опускайте руки. Майже всі займи погасив за тіло боргу, в Укр позиці повернув навіть менше аніж взяв.
Нешукайте шахраїв, які обіцяють видалити борг. Ніхто нічого не видалить, марна трата грошей і нервів.
Після того, як наступив на всі граблі які тільки можливо, натрапив на хорошого адвоката, який звертався в нацком, до уповноваженого з прав людини і ще кудись там, це єдине що запамятав. Ще два займи і сміливо відкриваю шампанське.
Також, якщо немає можливості звернутись до адвоката, юриста і т.д., робіть це самостійно. В інтернеті доволі багато інформації, якщо все скласти до купи вийде чудова скаога.
Щиро вдячний людям, які створили форум, він дуже корисний і надає підтримку.
Всім добра.
Какой же ты маладец.Горжусь тобой!

Все можливо вирішити, просто не опускайте руки. Майже всі займи погасив за тіло боргу, в Укр позиці повернув навіть менше аніж взяв.
Нешукайте шахраїв, які обіцяють видалити борг. Ніхто нічого не видалить, марна трата грошей і нервів.
Після того, як наступив на всі граблі які тільки можливо, натрапив на хорошого адвоката, який звертався в нацком, до уповноваженого з прав людини і ще кудись там, це єдине що запамятав. Ще два займи і сміливо відкриваю шампанське.
Також, якщо немає можливості звернутись до адвоката, юриста і т.д., робіть це самостійно. В інтернеті доволі багато інформації, якщо все скласти до купи вийде чудова скаога.
Всім добра.
Щиро вітаю Вас?

О майн гааад.... вы наодалживались у знакомых чтобы закрыть шараги?????
:facepalm: Что вам сказать... ну держитесь... будет повод проверить друзей на прочность и искренность
Или друзья проверят на прочность

Цікава і надзвичайно корисна інформація.але хочу нагадати що це форум боржників а не закривальщиків займів по мфо.виникає одне єдине питання навіщо вам цей форум якщо у вас все так успішно відбувається з закриттям боргів?
Аналогичный вопрос ,как тогда с ними бороться если каждый второй рассказывает о том как погасил кредит ???!!!Это конечно личное дело каждого но логика не понятная )

Вот прочитала , с одной стороны рада за человека что вот так закрыл все это, а с другой обидно что столько злобы в комментариях.

Воробушек, Где вы злобу увидели ? Сарказм имеет место, не нужно всё принимать личностно. У каждого своё мнение и оно имеет право быть озвучено на форуме.

Сдесь нельзя писать что вы МФО закрываете.забросают гнилыми помидорами либо скажут что вы работаете на мфо

Воробушек, Где вы злобу увидели ? Сарказм имеет место, не нужно всё принимать личностно. У каждого своё мнение и оно имеет право быть озвучено на форуме.
мнение высказывают зная всю картину. вот он набрался долгов, но закрыл шараги. а есть такие люди, я в их числе, кто занял у знакомых на пролонгации. вот здесь сарказм прям в яблочко был бы. высказывайтесь конечно, я тож высказалась)

Ruslana12345, Воробушек, я считаю, что настоящее достижение.... по закрытию долгов.... не впутываясь в новые долги и не привлекая в это д*рьмо своих друзей...Это Браво!
А что порешалось то??? Читайте анекдот выше...

Сдесь нельзя писать что вы МФО закрываете.забросают гнилыми помидорами либо скажут что вы работаете на мфо
Закрывайте на здоровье, кто вам запрещает ?
Я не закрываю и не буду. И что, я не могу писать , что "закрывальщики", которые пролохациями поперекрывали два-три тела ещё назанимавши у родственников и друзей "погасили наконецто !! Ура! займ" поступают опрометчиво и нерационально?
Здесь наоборот скоро нельзя будет писать, что покуй все эти шараги глубоко. Ибо колличество нытиков и перепуганных от звонков и смс в геометрической прогрессии множится. А карантин ещё больше принесёт волной "ойшта_будок" и "памаги_лок".ИМХО

Я цим не займався, мені важливий був сам результат. До нього звертались тому що розголошують персональні дані

Звичайно краще, у знайомих без %, а там вже якось буде

От нахера таку чушь писати!!! Нічого не знаю, я цим не займався....бе бе бе!!! На форум прийшов якого біса??? Треба було хоч чимось цікавитись, а тут людям підказати!!! А то такий - я найняв адвоката..... Кароче ТУПНЯК!!!

Рада за вас!

Цікава і надзвичайно корисна інформація.але хочу нагадати що це форум боржників а не закривальщиків займів по мфо.виникає одне єдине питання навіщо вам цей форум якщо у вас все так успішно відбувається з закриттям боргів?
Действительно) похвастался 5! Всем 4!

Тому що успішно в мене на даний момент, ще в січні, і на початку лютого я не уявляв як далі жити на світі, я навіть вірив сторінкам в інстаграмі, які обіцяли закрити борг за 700 гривень . Потім коли натрапив натрапив на цей форум трохи повірив у себе, зрозумі часто вши що борги це не кінець життя. Пишу для тих хто тільки прийшов, і думає що борги це кінець.
Я вчора попалась в руки шахраїв,заплатила 1300 грн, за обіцянку закрити борг у "Таліон плюс". Тепер також думаю,що борги-це кінець. Дуже чато приходять думки про щось погане(зробити щось з собою), але зупиняє одне-син.

Я Вас поздравляю

Всім добра.
Подскажите после какого времени просрочек вы обратились к юристу? Через месяц,два? Спасибо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі