Щоденник Нарешті наважилась поділитись своєю історією

• Автор теми Автор теми Ptashechka1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
Можете написати уточнити дату, бо може бути прикол в останній день по листу даті заплатите а банк може 3 дні кошти перераховувати по реквізитам, і все не всигните, кошти надійдуть в дату після тої що в листі написано, тому платити треба з запасом в 3 робочі дні, наприклад в листі написано сплатити до 20.12 то вам треба заплатити 17.12, оці момети уточніть
Бачу у них на сайті є ця ж пропозиція, як виявилось за півтіла. І є можливість заплатити через easypay. Це ж виходить швидше, аніж оплата через IBAN?

Добрий вечір. У мене питання: зайшла до особистого кабінету каси. Така пропозиція. Гарантійного нема. Чи може написати їм з уточненням? Чи дають взагалі гарантійну каса?
Читаю теми, розумію, що останнім часом каса пропонує і за тіло, і за пів тіла. Не знаю, що робити.
Ризикнути почекати, чи домовлятись.
Сума відкладена є, але зараз зовсім нема бажання витрачати саме на це. Але і суду не хочеться

Вкладення

• Screenshot_20241215_214749.webp
    Screenshot_20241215_214749.webp
    103.9 Кб · Перегляди: 102
Останнє редагування:
Читаю теми, розумію, що останнім часом каса пропонує і за тіло, і за пів тіла. Не знаю, що робити.
Якщо у вас старий договір, то може пропонувати. По новим договарам зазвичай йдуть в суд

Не знаю на скільки старий договір, вже рік. Дякую за відповідь
Якщо це ще договір на 30 днів, а не на 300, як стали робити потім, то може бути. З договорами на 300 вони люблять в суди іти.

Дякую вам за підтримку і за поради. Закрила касу, чекаю на списання коштів і довідку про закриття
Надали гарантійний після запиту, сплатила тіло ( 15к). Доречі, сьогодні рівно рік, як я взяла цей кредит. Гадаю, що моя історія з касою добре завершилась, бо суда з нею я боялась найбільше
Залишається манівео( афк, таліон, тіло 24100- найперший, найстаріший мій займ) і ЄАПБ 3000- тіло.
Відкладаю далі))))))

Дякую вам за підтримку і за поради. Закрила касу, чекаю на списання коштів і довідку про закриття
Надали гарантійний після запиту, сплатила тіло ( 15к). Доречі, сьогодні рівно рік, як я взяла цей кредит. Гадаю, що моя історія з касою добре завершилась, бо суда з нею я боялась найбільше
Залишається манівео( афк, таліон, тіло 24100- найперший, найстаріший мій займ) і ЄАПБ 3000- тіло.
Відкладаю далі))))))
таліон закриєте за пів тіла, напишіть їм що готові за пів тіла закрити, трохи поламаються але потім погодяться!

таліон закриєте за пів тіла, напишіть їм що готові за пів тіла закрити, трохи поламаються але потім погодяться!
А через скільки днів після закриття вони прибирають інформацію в убкі?

А через скільки днів після закриття вони прибирають інформацію в уб
в мене на наступний день
Даже если не было пролонгаций то идут на пол тела?
так, тільки після року прострочення

Навряд... на 300 днів чи то з 20го року чи з 21го в них
В мене договір від початку 23-го, ще на 30 днів. Спеціально лазив дивитися в кабінет, після того знову згадали про мене і стали наярювати. :D

Доброго дня усім. Нарешті дочекалась пропозиції від АФК ( Таліон) - закрила за пів тіла ( 12050). Спочатку запропонували за суттєву знижку- 29.999, наступного дня за тіло - 24100, і через два дні моєї тиші і нуль реакції, запропонували пів тіла. Гарантійну і після оплати - довідку надіслали на пошту
Залишилося закрити маленьке тіло( 3000) , якщо запропонують ЄАПБ

Із мінусів: взяла довідку про доходи за рік, тепер там від смартів та кредит 7 світиться код 189- спрощений або анульований борг . Відсотки, які нарахувались, вони подали в податкову як мій дохід. Спілкувалась з ними листами через електронну пошту, писала, що ви про це мене не попереджували, ніде це не вказано, і фактично я на руки такі великі суми не отримувала...але все поки стоїть на місці, пишуть, що діємо в рамках закону. Писала до податкової, вони кажуть що не мають права втручатись, по типу мої проблеми...може прийдеться через суд, бо з новими законами, треба сплатити податки, в їх нарахували багато((((

Останнє редагування:
Доброго дня усім. Нарешті дочекалась пропозиції від АФК ( Таліон) - закрила за пів тіла ( 12050). Спочатку запропонували за суттєву знижку- 29.999, наступного дня за тіло - 24100, і через два дні моєї тиші і нуль реакції, запропонували пів тіла. Гарантійну і після оплати - довідку надіслали на пошту

Із мінусів: взяла довідку про доходи за рік, тепер там від смартів та кредит 7 світиться код 189- спрощений або анульований борг . Відсотки, які нарахувались, вони подали в податкову як мій дохід. Спілкувалась з ними листами через електронну пошту, писала, що ви про це мене не попереджували, ніде це не вказано, і фактично я на руки такі великі суми не отримувала...але все поки стоїть на місці, пишуть, що діємо в рамках закону. Писала до податкової, вони кажуть що не мають права втручатись, по типу мої проблеми...може прийдеться через суд, бо з новими законами, треба сплатити податки, в їх нарахували багато((((
З відсотків податок не сплачується, лише з прощеного тіла. І з тіла лише в тому разі якщо вам надсилали лист про прощення в іншому разі податок сплачує мфо. Зробіть довідку в податковій про доходи. Якщо борг списувався в 24 то податок платити в 25.

Ще є податкова пільга з якої податок не сплачується. В довідці буде все зрозуміло чи потрібно вам платити податок.

Із мінусів: взяла довідку про доходи за рік, тепер там від смартів та кредит 7 світиться код 189- спрощений або анульований борг . Відсотки, які нарахувались, вони подали в податкову як мій дохід. Спілкувалась з ними листами через електронну пошту, писала, що ви про це мене не попереджували, ніде це не вказано, і фактично я на руки такі великі суми не отримувала...але все поки стоїть на місці, пишуть, що діємо в рамках закону. Писала до податкової, вони кажуть що не мають права втручатись, по типу мої проблеми...може прийдеться через суд, бо з новими законами, треба сплатити податки, в їх нарахували багато(
Код 189 непотрібно сплачувати податок. Податок сплачується лише як додаткове благо по коду. В моєму випадку слони за мене самі сплатили, якщо у вас є цей код і там в нарахованих стоїть 0, то вам тоді потрібно платити податок.

Вкладення

• Снимок экрана 2025-07-30 104750.webp
    Снимок экрана 2025-07-30 104750.webp
    5.9 Кб · Перегляди: 64
Назад
Угорі