Щоденник Нарешті наважилась поділитись своєю історією

• Автор теми Автор теми Ptashechka1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
Добрий день. Прийшло на пошту повідомлення, що таліон передали справу по кредиту снейк фінанс. Хтось мав досвід про них? Чого очікувати? Є лояльні пропозиції для закриття за тіло, або менше? Вже рік просрочки з манівео
Судячи з їхнього сайту то просто звонарі.

Ptashechka1, Доброго дня після того як Ваш договір Таліон передавав у Фінколект його перепродали в Снейк фінанс?
яка на разі у Вас ситауція по цьому договору, яке протермінування та тіло?
теж договір що належить Таліон зараз знаходиться у фінколет.,в кінці лютого буде рік

Добрий день. Прийшло на пошту повідомлення, що таліон передали справу по кредиту снейк фінанс. Хтось мав досвід про них? Чого очікувати? Є лояльні пропозиції для закриття за тіло, або менше? Вже рік просрочки з манівео
мені таліон після року спочатку запропонували тіло, а через пару днів і пів тіла!!

Ptashechka1, Доброго дня після того як Ваш договір Таліон передавав у Фінколект його перепродали в Снейк фінанс?
яка на разі у Вас ситауція по цьому договору, яке протермінування та тіло?
теж договір що належить Таліон зараз знаходиться у фінколет.,в кінці лютого буде рік
Після цього нічого не пропонували. Поки затишшя.
Після цього нічого не пропонували. Поки затишшя.протермінування рік в жовтні було, тіло 24.000. пропозицій на вигідних умовах закрити не було. Пропонували тільки за 37500.

Ви намагалась домовотись закрити за тіло з фінколект чи з новими колекторами?
Ні, я не намагалась. Будь-які пропозиції ігнорую, доки не буде вигіднішої для мене. Та і суми поки ніякої не назбирала. Коли буде сума, може звяжуся з ними
Ні, я не намагалась. Будь-які пропозиції ігнорую, доки не буде вигіднішої для мене. Та і суми поки ніякої не назбирала. Коли буде сума, може звяжуся з ними
Форумчани писали, що фінколект нічого не вирішують, вони просто дзвонарі. У моїй ситуації вони після продзвону передають знову таліону, і потім знову ті передають фінколект. В декількох темах я читала, що домовлятись з фінколект не має сенсу. І вони повинні запропонувати самі після ігнору. Навіть в особистий кабінет не заходьте

Останнє редагування:

Форумчани писали, що фінколект нічого не вирішують, вони просто дзвонарі. У моїй ситуації вони після продзвону передають знову таліону, і потім знову ті передають фінколект. В декількох темах я читала, що домовлятись з фінколект не має сенсу. І вони повинні запропонувати самі після ігнору. Навіть в особистий кабінет не заходьте
Доброго дня,останнім часом Вам Таліон щось пропонували,чи фінколект?,запитую тому що ніяких повідомлень та пропозицій від них немає.

Доброго дня,останнім часом Вам Таліон щось пропонували,чи фінколект?,запитую тому що ніяких повідомлень та пропозицій від них немає.
Добрий день. Була пропозиція закрити за 33к, з тіла 24, але чекаю ще. Ігнорую

мені таліон після року спочатку запропонували тіло, а через пару днів і пів тіла!!
Підкажіть, будь ласка, як правильно їм заплатити по гарантійному листу, щоб вони зарахували закриття кредиту по ньому і прибрали з убкі інформацію про заборгованість?

Підкажіть, будь ласка, як правильно їм заплатити по гарантійному листу, щоб вони зарахували закриття кредиту по ньому і прибрали з убкі інформацію про заборгованість?
Я ось в п'ятницю за пів тіла закрив по гарантійці, вони спишуть відсотки головне щоб від вас кошти надійшли. Платіть через реквізити іban, та в описі платежу додайте згідно домовленостей по гарантійному листу від пропишите дату та номер листа вихідного, він там зверху з ліва на листу знаходиться. Закрили мені без проблем, в кабінеті також інформація змінилась

Вкладення

• Screenshot_20241215-175926.webp
    Screenshot_20241215-175926.webp
    37.6 Кб · Перегляди: 58
Останнє редагування:
Я ось в п'ятницю за пів тіла закрив по гарантійці, вони спишуть відсотки головне щоб від вас кошти надійшли. Платіть через реквізити іban, та в описі платежу додайте згідно домовленостей по гарантійному листу від пропишите дату та номер листа вихідного, він там зверху з ліва на листу знаходиться. Закрили мені без проблем, в кабінеті також інформація змінилась
А вони вказують, що прописати ось це: Погашення заборгованості за кредитним договором № (__________________) від (___________________) року або ІПН ___________________.
І я тепер не можу зрозуміти, чи мені в дужках, як вони вказали, писати номер і дату, чи без.

А вони вказують, що прописати ось це: Погашення заборгованості за кредитним договором № (__________________) від (___________________) року або ІПН ___________________.
І я тепер не можу зрозуміти, чи мені в дужках, як вони вказали, писати номер і дату, чи без.
Це теж пропишіть)
У вас в гарантійному листі повинно бути реквізити куди їм платити і що писати
Да там немає різниці, не приймайте все так буквально)

Останнє редагування:
Це теж пропишіть) зараз я вам свою квитанцію скину

Буду дуже вдячний, бо вони в мене найдовше висять, півтора роки чекав від них гарантійний лист за тіло, тому переживаю, щоб не помилитись і закрити їх нормально, без потрясінь в майбутньому.
Це теж пропишіть)

Да там немає різниці, не приймайте все так буквально)
А їм варто писати в телеграм чи вайбер, щоб уточнювати деталі? Особливо враховуючи, що це гарантійний лист від АФК прийшов?

Буду дуже вдячний, бо вони в мене найдовше висять, півтора роки чекав від них гарантійний лист за тіло, тому переживаю, щоб не помилитись і закрити їх нормально, без потрясінь в майбутньому.
Не платіть тіло, скажіть можу за пів тіла тільки

А їм варто писати в телеграм чи вайбер, щоб уточнювати деталі? Особливо враховуючи, що це гарантійний лист від АФК прийшов?
Це все одна контор, манівео, афк і таліон)
Я з ними взагалі жодного разу не спілкувався.
Ну як згаєте, якщо тіло не велике то можете платити. Не переживайте вони не кинуть

Вони скоро запропонують і пів тіла, ну в мене так було, ну хоча я сперших днів їм сказав що заплачу тільки пів тіла, не хочете продавайте далі, а продавати їм не вигідно за 200 грн)

Чи в такій формі буде нормально: "Погашення заборгованості за кредитним договором № (__________________) від (___________________) року, згідно домовленостей по гарантійному листу від ______________ № _________________."?

Дуже вдячний!!!
І останнє - чи все ж таки варто їм спершу написати через телеграм чи вайбер, що збираюсь по наданому гар.листу закрити кредит?
Можете написати уточнити дату, бо може бути прикол в останній день по листу даті заплатите а банк може 3 дні кошти перераховувати по реквізитам, і все не всигните, кошти надійдуть в дату після тої що в листі написано, тому платити треба з запасом в 3 робочі дні, наприклад в листі написано сплатити до 20.12 то вам треба заплатити 17.12, оці момети уточніть

Назад
Угорі