Написала в нацком щодо Кредит каси

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Вчора написала звернення нацком з приводу кредит каси. Попросила перевірити правильність та законність договору, вказала суму передплат. Попросила про повернення надміру сплачених коштів по зобов’язанню. Відповіді на пошту не було , але зайшовши в кабінет сьогодні, побачила що вся історія оплат зникла , % не нараховується , залишилося лише тіло кредиту яке маю сплатити наступного тижня. Хотілося б звісно повернути кошти, бо «годувала» я їх достатньо!
Як і що писали (зміст тесту) можете скинути на [email protected]

как то слишком быстро . но вообще кредит касса начисляет проценты до определенного момента , а сейчас всвязи с карантином они списывают до тела . у меня так

и у меня так , в кабинете только тело кредита и смс каждый день приходит с напоминанием об оплате
наверное у них там дела не очень хорошо идут, посмотрим, что после Карантина будет

Я сьогодні з кредиткаси собі прогнав - ті дзвонять, а в мене настрій поговорити - кажу, між мною і вами, тобто ТОВ Укркредитфінанс був укладений договір про надання консультацій щодо цивільно-правових відносин в телефонному режимі з фіксованою оплатою мені в розмірі 100 грн за дзвінок. Договір був підписаний згідно ЗУ «Про електронну комерцію» електронним підписом з одноразовим ідентифікатором і копія була вислана вам на електронну скриньку. За 3 тижні мною було надано 75 консультацій, які є записані, загальною вартістю 7500 грн; а враховуючи дану розмову 7600 грн. Коли буде оплата? - зразу піднявся голос, кинули трубку і більше сьогодні не дзвонили, навіть пропущених немає, дивно, мабуть шукають гроші:ahaha:

Я сьогодні з кредиткаси собі прогнав - ті дзвонять, а в мене настрій поговорити - кажу, між мною і вами, тобто ТОВ Укркредитфінанс був укладений договір про надання консультацій щодо цивільно-правових відносин в телефонному режимі з фіксованою оплатою мені в розмірі 100 грн за дзвінок. Договір був підписаний згідно ЗУ «Про електронну комерцію» електронним підписом з одноразовим ідентифікатором і копія була вислана вам на електронну скриньку. За 3 тижні мною було надано 75 консультацій, які є записані, загальною вартістю 7500 грн; а враховуючи дану розмову 7600 грн. Коли буде оплата? - зразу піднявся голос, кинули трубку і більше сьогодні не дзвонили, навіть пропущених немає, дивно, мабуть шукають гроші:ahaha:
Класс??

как то слишком быстро . но вообще кредит касса начисляет проценты до определенного момента , а сейчас всвязи с карантином они списывают до тела . у меня так
А мені чомусь не нараховують відсотки, уже місяця чотири просрочка. Просять тіло з відсотками, 6400. Пролонгаціями заплатила 9500.
Як і що писали (зміст тесту) можете скинути на [email protected]
Що Ви тут усі своїми електронними адресами розкидаєтеся. Не боїтеся, що Вас вичислять кали?

На мій превеликий жаль, відсотки знову нарахувалися , і знову платіж раз у 2 тижні
Скоріш за все це була технічна проблема , а не вплив нацкому. Жаль, дуже жаль...

А мені чомусь не нараховують відсотки, уже місяця чотири просрочка. Просять тіло з відсотками, 6400. Пролонгаціями заплатила 9500.

Що Ви тут усі своїми електронними адресами розкидаєтеся. Не боїтеся, що Вас вичислять кали?
Это резервный адрес

Назад
Угорі